Po fotosima koje sam gledao ova devojka je trebalo da bude ubedljivo prva.
apsolutno se slazem sa tobom, teška kradja
Ok, hvala vam sto potvrdjujete i moje misljenje iako to ja nigde ne pisem jer, bice ono: "Ona je iz njegovog kluba, on navija za nju..." i sl.
Prosle godine na Drzavnom prvenstvu u Cacku sam dobio opasne packe jer sam kao sudija jedini dao 1.mesto Sandri Cimesi (..."jer je iz mog kluba..." ispred Marije Veres.
Ali ja sam stvarno tako mislio jer je Marija tada izasla nespremna za razliku od proleca kada je bila PERFEKTNA i bila 4-ta na Evropskom... a tada je spremna izgubila od Cimese???
Od tada vise ne sudim jer sam kaznjen hahahahha... i niti cu ja sad....dok je ovako...
Osoba koja je zaduzena za sudjenje je sama izgovorila recenicu koja se ne postuje: "Ako su dva takmicara priblizna i slicna, prednost se daje onom ko se vise mucio, odnosno, ko je spremniji". Recenica je stvarno EXTRA i 100% ispravna. To nije ispostovano tada a nije ni sada u nekoliko kategorija
Ivana trenutno ima onu gradju koja se trazi u body fitness-u i mislim da ce njeni nastupi tek da dodju do izrazaja.
Rodjena je u Vranju gde i danas zivi i studira u Beogradu. Takmicila se u body fitnesu 2007 godine na Drzavnom prvenstvu u NS kada je bila takodje druga iza Aleksandre Cimese koja je pobedila te godine i posle toga je napravila pauzu do sada.