...i tako, a nisam pricao kako sam dospeo i kod interniste?
Odem ja kad moj doca opste prakse ne radi, i to mi kazu ladno tek nakon sam cekao sat vremena, i ja sta cu kuku lele gde sutra opet da dolazim, upadnem kod neke tetke sa cvikere i krenem da joj objasnjavam. Znate ja bio kod doktora X, on me uputio kod Y, a ovaj privatno kod Z, i tamo mi nasli arterijsku insuficijenciju penisa, sumnjam da bolujem od arterioskleroze??!
Doktorka se istripovala skroz i samo mrda obrvama, a nista ne razume pita jel na varikocelu mislim
ja joj samo kazem ocu kardiologu...Da mi ona prvo neke lab. da uradim i pita 'pa bobogu kako da te posaljem kod interniste zbog tog tvog ... problema?".
i dogovorimo se mi da ona napise 'bol u grudima' i tako ja direkt kod nacelnika na interno
radise nove lab nalaze, ova meri pritisak levo, desno, slusa, EKG, kaze imaju neke aritmije a ja gledam zgodna sestra pored i razmisljam dal ce da mi se digne na nju
covek jedva ide, dosao da trazi ergo test od muke....ali avaj mene stavise na prioritet listu (na mladima svet ostaje
i odo ja na ergo test.
tamo trcim ko prase ali nikako da dostignem 170, onda poce sestra da me zasmejava i ja se umorim i ajde zavrsimo. nadju nekoliko pojedinacnih VES, ali negativno na ishemiju.
i eto tako ja odem mirno da spavam sa saznanjem da NISAM srcani bolesnik
a kurac i dalje mlitav