Paz bebac i ja i JJ ti rekosmo ako sve proveris,tumor markeri to je onda sve ok...cak je bila pricha o GH jer mnoze sve celije pa tako mogu i celije kancera,licno nisam upoznat da aas uopste uticu na postojece celije kancera...znaci ako slusas sve te brojke,papire itd,go for it,rokaj snimaj...
ALI sta AKO postoji 0,0001% sansa da se nedaj boze nesto desi....jesi li zasita spreman na rtizik,jer svatas i sam,mogu i ja zdrav ko dren d auzmem GH i ne daj boze pupupu posle 6 meseci mi kazu e neki cuceci kancer ti se uvecao,nije pre bio detektoan...UVEK postoji sansa da se unistis komplet,a i d ati ne bude nista...samo je pitanje DALI JE ONO POTENCIJALNO DOBIJENO VREDNO I TEORETSKOG RIZIKA,to je ono...
Ma Hans braticu moj ja sam se nadao da će biti ono "ma nema šanse nikako da se vrati... nema veze sa tim..." mada i sam znam da nije tako, jer sam imao par saveta od znaš kog lika (slao sam tebi i JJ slike) koji je isto bio nesiguran za to a i sami znate koliko zna, znači nije bio siguran, i bilo je par ljudi u koje imam poverenje ali čim sam video tračak sumnje hteo sam da podelim to sa Vama ovde i naravno da me "iznapušavate"
ili date neku studiju, jer stvarno bih voleo više o tome da znam.
Imam dete i porodicu i Mirjani i sam sam rekao još sinoć,
" ma kakvi tumor markeri (evo to sad kažem i tebi) oni se rade kod osoba obolelih od kancera ili izlečenih na nekoliko meseci, moja majka ih radi svakih par meseci (rak dojke) , on pokazuje trenutno stanje ali NIŠTA nemože da ti otkrije nešto što se skriva ali nije aktivirano, tek kad se taj tumor otkrije i počne da "radi" tumor markeri ga otkriju, tako da to nije merodavno da mi da zeleno svetlo da uzmem AAS"
Stvarno nisam majmun, da se zalećem ko muva bez glave, imao sam u rukama PUNO hemije (to zna par ljudi sa foruma) ali nisam je koristio.
Nego što kaže Pirat to je taj rovac što mi kopa po glavi i postavljam sebi pitanja "dali je i zašto tako" a taj odgovor sam želeo da čujem.
Hans kad pominješ JJ-a pitaj ga šta mi je rekao za to pre 2-3h
Ništa nije vredno mog zdravlja i to znam da cenim, samo želim da znam neke stvari.
Pirat
Ma brate razmišljam ja o tome dugo i nisam slab da puknem pošto poto samo da bi bio mišićav i time ugrozim sebe i moje dve devojčice
Hvala na brizi svima i ja bi u vašoj situaciji postupio isto i rekao isto.