Ovako, obrazlozicu situaciju, pa cu vam postaviti pitanje...
Imam dosta masti na sebi, i hocu da ih skinem...
Znam sistematiku kako se to radi, znam sta jesti koliko , sta trenirati i koliko itd...
Nesto sam razmisljao u poslednjih par dana pa nikako da budem nasigurno da je to ok... pa rekoh da se konsultujem sa vama ovde...
Treniram sa tegovima 4 puta nedeljno... i posle svakog treninga sa tegovima(osim kada radim noge), radim 20-25 minuta biciklu(puls oko 120).
Zbog obaveza nisam u mogucnosti da radim low cardio ujutru na prazan stomak cesto, pa sam mislio da onda radim HIIT u danima kada ne radim sa tegovima... a HIIt da mi bude 20-ak minuta : IN 2 min -140-150 puls, OUT 120-125 puls. isto na bicikli. Mogao bih jednom nedeljno da radim ujutru na prazan stomak low cardio 40-45 min/(nedeljom recimo)...
Znaci, radim 4 treninga sa tegovima, 3 puta low kardio po 20-25 min posle tih treninga...Koliko HIIT-A jos da ubacim u danima kada ne radim sa tegovim? Situacija je takva da nemam vremena da se najvise posvetim treniranju... Preko nedelje idem na fax skoro svaki preko dana a u ostatku dana ima jos drugih stvari koje cekaju, tako da za trening mogu da izdvojim sat i 15 min -najvise sat i po, i pola sata u putu(kuca-teretana, teretana -kuca). Problem je sto ne mogu da napravim 2 kraca treninga u danu... Npr, da ono... odem na fax dodjem.. ovo ono... i odradim hiit 20-ak min... pa da posle idem u teretanu da radim sa tegovima i da posle njih ne radim cardio.... zato koristim da kada vec odradim sa tegovima, odradim i kardio (jer tako treba, jel da, zbog glikogena koji se ispraznio tokom rada sa tegovima? ;-) )
Sta preporucujete?
INACE, imam 25 god., visok sam 178cm, tezak 102 kg... dosta sala...
Kondicija mi je dosta opala, tako da je sada onako...bas slaba... Imajte ove cinjenice u vidu
Pozdrav, i eto... zamolio bih vas za pomoc u ovome...!