evo ljudi iz prve ruke KOMENTARI ...tj sa lica mesta....ili sto bi rekao moj kolega sa BBC-a...ON THE FACE OF THE PLACE
dakle.......
Pa, ovako...
Svi sa kojima smo razgovarali slazu se oko jednoga: da je unaprijed pobjeda bila Kai-jeva. Ljudi su bili naprosto sokirani, ocekivalo se da je pobjeda Silvijeva jer je realno imao najbolji conditioning i nema lose tacke. Ne znam koliko si mogao vidjeti i sam Silvio je bio vidno razocaran, skinuo je medalju odmah nakon dodjeljene nagrade ali je bio upozoren da je vrati. Moe ElMoussawi-j neko evidentno gura. Toney, pak, kaze za sebe da nije bio u najboljem izdanju na bini, jer je promasio formu za 12 sati, bio je flat - nedovoljno pun. Znas, velika vecina njih nece komentirati svoju poziciju, zadovoljni ili ne, to nikad nece reci....Gustavo je ocekivao bolji plasman, ali to ne kaze...
Slicna je situacija u zenskom bb, osim Iris Kyle kojoj se nema sta prigovoriti, debelo su zakinute Maria Mendoza, Heather Armbrust, Betty Adkins, Diana Cadeau...
Isto je i u Fitness-u, najupecatljiviji nastup i najbolju muskulaturu je prikazala Regiane DaSilva i Oksana Grishina, pa je opet pobijedila sveamericka cura... Figure mi nije bas najjasniji sa svojim kako vjetar duva pravilima, po meni je Gina Aliotti bila bolja od Ziville ali cini se da se sve manje trazi muskulatura u ovoj kategoriji...
Ne znam jesi li upoznat sa novom kategorijom: Bikini ! Ni same sudije nisu nacisto sta trebau suditi...
VISE NEGO EXTRA!!!!!