Ne razumem sto pokrecete temu ako ne zelite da cujete komentare
pa jbg brate-glupi komentari nam nisu potrebni,a pogotovo jer ovo nije glumpavi deciji forum gde rec vode klinci od 16-17 god i daju savete
jel vidi....ti si izneo svoje misljenje i to je to....ti mislis tako i to je tvoja stvar..
spartak misli onako..i njegova stvar....
ti ni u jednom elemtnu nisi ulazio u rapsravu zasto je vic ovakav ili branch onakav..aA MOGAO SI jel sada spadas u vrhunske takmicare i bar bi ljudi hteil da cuju tvoja obrazloznjea...
mozda ti jesi subjetkivan pa volis mass monstere ali i to je opravadno jel si ti takmicar.
nisi osetio jos inostrani stage..ali hoces..pa ce onda mnoge stvari da ti budu jasnije.
ali..
kada neko ko u zivotu nije bio na takmicenju krene da prica o takmicenju vrhunskih profesinalaca i iznosenju ne misljenja njegovog jer je ono poptuno irelevanto i nevazano niti ce ga ko i uzeti za ozbiljno,nego davanje kometnara i objasnjenja zasto je brnach bolji od vica-a a ja zanam recimo da je to misljenje formirano na osnovu razgovra sa tobom,a ne iz razloga jel on nesto zna od toga....onda to nema veze sa KOMENTARIMA vec prlelazi u nesto sto ovaj forum nije..
zbog toga svi ovi ljudi i dolaze ovamo i citaju..namerno kazem CITAJU jel na ostalim forumima-DA NIKOGA NE VREDJAM,savete na zalost daju klinci. jel tamo to mogu da rade tj to im je dozlvoljeno a ovde mogu samo da citaju i da uce i da prenose dalje ukoliko zele...
na sve i jednom forumu naravno da ima aLJUDI KOJI ZNAJU....da opet ponovim,..da ne vrejdam nikoga...ali ti ljudi su na zalost u manjini na tim i tkavim forumima i naravno da ne mogu da budu 24/7 online i kontolrisu razuzadnu decurliju koja nakon 30min provednih na bilo kom forumu postaju vrhunski strucnjaci iz svih obalist ovog sporta I STO JE GLAVNO...IZ TAKMICARSKOG BB
e to je zalosno i ova tema nije porketnua da bi na njoj nekui klinac lupetao,to neka radi negde druge a kometare i miseljnja ljudi se nece brisati...
dakle..da je receno..ja mislim da je trebalo biti ovako....OK..
ali..kada se krene da se gadja sa pogresnim padzeima...e onda to treba da se isece u korenu jer danas je na ovoj temi a sutra ce vec to da radi na dodatcima ishrani...pa na hemiji i eto nama svim narodnog veselja.
ako si me razumeo ok..ako nisi..jbg.....