Imam pitanje, zapravo je vise retoricko, pa se na njega ne treba odgovarati... dakle, Maso, ne osecaj se "prozvanom" molim te
A zasto se vracati na stari rezim ishrane?? Mislim da je i Pedja jednom prilikom postavio ovo pitanje.
Ako je odredjena cura/zena bila nezadovoljna svojim izgledom (citaj: imala je visak kg), odlucila je da nesto uradi po tom pitanju, i nakon nekog vremena u tome je i uspela... zasto se onda vracati na ono sto nas je cinilo nezadovoljnim??? Ako to ucinimo, tj ako se vratimo starom rezimu ishrane, pa vratice nam se i kilogrami, 100%.
Dakle, ono sto treba da se odradi je sledece: novi rezim ishrane + treninzi (nebitno koliko redovni, ma neka bude i samo 2 puta sedmicno, i to je super) treba zapravo da postane nas novi nacin zivota. To je ono sto je najvaznije!!!!
Ne kazem sad da do kraja zivota treba da jedemo samo kuvani oslic (pa ne spremaju se sve zene za takmicenje, zar ne?). Nisam se ni ja odrekla svega, nije ni Pedja, ni Nella, ni Vladar... pre neki dan sam, npr, 'ladno smazala ono veliko porodicno pakovanje sladoleda sa plazma keksom (heheheheh). Ali, to je nesto sto ja uradim jednom u mesec dana, i sledeci obrok, kad ponovo ogladnim, obavezno mora biti nesto u stilu "kuvano pilece belo + malo povrca". Zadovoljila sam svoj napad za slatkim, ali su plocice na stomaku jos uvek tu
Ma ne kazem ni da sve moramo imati plocice na stomaku, samo sam navela sebe kao primer.
Samo zelim da kazem svim devojkama da ako smo svakog dana jele pizzu, 2 kolaca dnevno, jele puno testenine, sireva, itd itd... i onda se nekoliko meseci mucile i 'maltretirale' sa spravama i tegovima da svoje telo dovedemo u neko lepse stanje i jedva nekako smanjile onaj "slauf" oko stomaka... pa uzivajmo onda u svom telu, i negujmo ga i dalje