Ma dobro, svako ima pravo na kritiku, i manje vise, sve sto covek kaze je na mestu.
Da ne budem neiskren, ja se sam nisam ni busao sa nekim stvarima, al ajde..priblizicu svoje stavove
Ja se NIKADA nisam dicio da sam vrhunski takmicar, izasao sam na 2 takmicanja (one juniorske zaebancije je glupo pominjati, jer cak nisam imao ni cilj da uzmem medalju vec se takmicio sa sobom).
Dve stvari da naglasim oko mojih rezultata, izasao sam na drzavno prvenstvo u IFBB-u, jer me medalje sa seoskih vasara i kupa male mostanice ne zanima ako zelim da se odmerim sa najboljima.
Drugo,kakva nam je konkurencija, to je vrlo upitna stvar..u takvoj konkurenciji, koja zna za bolja vremena, imam jedno 3. mesto i jedno srebro..evo i tadasnje forme
Seniori do 90kgZnaci nisam ni bolji ni losiji, vec bas kakav jesam..medalje me ne zanimaju dok ja ne budem zadovoljan sa sobom kao takmicar.
Vise puta sam naglasavao, mom stanju nema apsolutno nikakvog opravdanja..sve je vec receno, na neke stvari i nisam mogao uticati..ali to je to, krenuli smo iz velikog minusa.
E sad, ono sto mi je jedino bitno je rezultat koji se trenutno pravi..tu je objasnjena metodologija i treninga i ishrane, a tu su svi pozvani da ospore ono sto radimo, a to cu naravno braniti argumentima.
Da li sam zadovoljan - kako ide DA, izgledom NE! Ali imam u glavi sta zelim da napravim, pa vas pozivam da do kraja ispratimo i onda mozemo kritikovati i konacan rezultat..
Verujte da mi je trebalo mnogo herca da krenem u ovu pricu i da objavim ovakve fotke..
Vise puta sam pokusavao da napravim neki kontinuitet, pa sam cak bio i pristojan kao na 1.slici
A onda sledi totalno udaljavanje od teretane na duze vreme..ko ceka lastu, doceka je