Novembar 16, 2024, 08:10:21 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Pozdrav svima - molba oko skidanja kg  (Pročitano 31255 puta)

Van mreže NemanjaBG

• Light Heavyweight Member
Odg: Pozdrav svima - molba oko skidanja kg
« Odgovor #75 poslato: Mart 02, 2009, 03:13:19 posle podne »
 Ja znam par ljudi koji su smrsali i osecali se nikad bolje kada su se hranili po krvnim grupama ,ali opet oni nisu imali bodybuilding ciljeve.Ja sam AB i  jedem meso po mojoj krvnoj grupi.Ne jedem kao sto pise sto se tice rasporeda tipa 3 -4 puta nedeljno vec svaki dan,ali samo meso koje mi je preporuceno.I bas mi prija ovako.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #76 poslato: Mart 02, 2009, 03:53:39 posle podne »
Sasa ti si A krvna grupa jel ? Masa bi trebalo da je 0 ?

Tako je A+
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže MarK3

« Odgovor #77 poslato: Mart 02, 2009, 04:47:29 posle podne »
Ja ne znam koja sam krvna grupa jbt :D :D A i zderem meso,jaja i sve ostalo kao lud pa se nikada bolje nisam osecao ;D

Van mreže NemanjaBG

« Odgovor #78 poslato: Mart 02, 2009, 07:36:54 posle podne »
 Ja sam osetio razliku jer sam trpao meso kao sto je teletina junetina pa i svinjetina i mogu ti reci da mi je jako teska bila za varenje.Jeo sam je skoro svaki dan.To se verovao ili ne najvise oseti na licu sada u ovim god na primer.Jer previse jaka hrana koju tvoj organizam ne moze da svari,dovodi do stvaranja toksina u telu.Onda pocinjes da osecas kao neku nadutost u licu i oko ociju .Jednostavno tesko ti je gledas ujutru kad ustanes pa i u toku dana ako se takav princip hranjenja nastavlja opet i opet.I stvarno od kada sam poceo da jedem curetinu,lososa ,skusu,tunjevinu taj problem je resen.I treba jesti vise cestih porcija(mesnih) sa zelenisom u toku dana,sto kako god okrenes u ovom sportu se i praktikuje.U kasnijim god obicno koje jeo mnogo jaku hranu za njega i velike porcije od jednom  kao sto je na primer A krvna grupa ima problema sa zeludcem i kiselinom kasnije po recima tih doktora.Mada sa mojom babom,kevom i tecom je to upravo slucaj i svi su A.Jer sada  dok si mlad organizam se kako tako snalazi.Verovatno i tu postoje izuzeci kao i za sve,odnosno verovatno ima ljudi koji nemaju te simptome  a koji su A krvna g. i cesto jedu crvena mesa,ne znam mozda...
« Poslednja izmena: Mart 02, 2009, 07:44:42 posle podne NemanjaBG »

Van mreže x3mwoman

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #79 poslato: Mart 02, 2009, 08:35:17 posle podne »
Po ishrani prema krvnim grupama, osobe krvne grupe A ne bi trebale uopšte da konzumiraju meso. Međutim, većina ljudi i ne zna taj način ishrane pa stoga i ne praktikuje. S druge strane mi smo gurmanski narod i slatko nam je uglavnom ono što nije zdravo. A kome i ne bi?!

Što se tiče tvog zaključka Nemanja, potpuno se slažem. Od kako sam počela da se hranim ishranom po krvnim grupama koju sam podredila BB ishrani osećam se preporođeno. Nema više otečenosti, težine u zglobovima i fizičke malaksalosti.

Van mreže NemanjaBG

« Odgovor #80 poslato: Mart 02, 2009, 10:16:41 posle podne »
 Pa da,to su od prilike ti pozitivni efekti,zavisi koliko je covek "zaglibio"  :)Sto se tice poboljsanja kod mene, to je  ta takozvana malaksalost ali pre ce biti neka vrsta tromosti, i te da kazemo otecenosti.Da ljudi ne shvate pogresno to nije otecenost bukvalno,to se ne primecuje ali covek oseca tu tezinu narocito oko ociju.Zeleni caj pijem svako jutro pre svega(dorucka ili sta ves uzimam) i neverovatno kako me ta stvar razbudi i osvezi ujutru.Ja ga pravim sa djumbirom.Extra...probajte ga na malo duze staze.On nije ukusan i ne treba da bude,ali ja u njemu uzivam.Mi jesmo gurmanski narod ali to prezderavanje i guranje svakojake hrane bez smisla je malo bez veze.Mislim i ja volim da uzivam u hrani ali mi to nije toliko neophodno.Gurmanluk ne mora da znaci da svega  bude mnogo,da je prezacinjeno,masno...Gurman je onaj koji uziva u hrani,kao sto sam rekao, i uvek voli da je sve pre nego sto se pojede lepo na oko.Ja sam takav po nekad :) Umerenost pre svega.
  Sto se tice krvne grupe A ja mislim da  bi trebalo da konzumiraju  meso ali u vrlo malim kolicinama,ako bih gledao po knjizi,kod mene tako pise.

Van mreže x3mwoman

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #81 poslato: Mart 02, 2009, 10:37:56 posle podne »
Da, da upravu si. Evo pogledah sada... Potpuno zdrave osobe krvne grupe A smeju da konzumiraju vrlo male količine piletine i ćuretine. I od riba nemaju baš velik izbor. Dok osobe koje imaju neki poremećaj ili ne daj Bože neku bolest uopšte ne bi smele da jedu meso. Ali da ne komplikujemo.

U sredu će biti tri nedelje kako sam na "dijeti" i već je razlika neverovatna. Jedini mi je problem što ne volim meso ali zavoleću pa makar...
Bože zdravlja pa da vam za mesec dva sve argumentujem sa "before" i "after" slikama.

Van mreže nenadns

• Middleweight Member
« Odgovor #82 poslato: Mart 02, 2009, 11:06:19 posle podne »
ja sam A krvna grupa...jedem oko 600g mesa dnevno sto piletine sto ribe i nisam ni otecen ni malaksao... :)

Van mreže x3mwoman

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #83 poslato: Mart 03, 2009, 08:33:19 pre podne »
Joj Nenade,
O otečenosti i malaksalosti smo pričali kada se konzumira teška, začinjena, slana i masna hrana kao i gazirani sokovi. Ovo za krvne grupe je nešto drugo.
Ma da si ti nama živ i zdrav milion godina ;)

Van mreže x3mwoman

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #84 poslato: Mart 04, 2009, 02:29:59 posle podne »
Danas je tačno tri nedelje od kako sam okrenula svoj život za 360 stepeni. I dalje sve ide po planu, za tri nedelje skinula sam 3kg. Obim se takođe smanjio, a o celulitu, najvećem ženskom neprijatelju, da i ne govorim. Neverovatna promena za tri nedelje.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #85 poslato: Mart 04, 2009, 02:49:52 posle podne »
Danas je tačno tri nedelje od kako sam okrenula svoj život za 360 stepeni

180 :wink:

Ali najbitnije je da ima rezultata...Bravo :wink:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže x3mwoman

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #86 poslato: Mart 04, 2009, 02:54:35 posle podne »
Ah, posledice dugogodišnjeg farbanja u plavo su očigledne ;)
Hvala đetiću, hvala.

Van mreže NemanjaBG

« Odgovor #87 poslato: Mart 04, 2009, 03:19:55 posle podne »
 Svaka cast Maso svaka cast :) Kako sve moze kada covek zada sebi cilj i kada postane odlucan i istrajan u svojim zeljama. Ove stranice moram da sacuvam da pokazem nekim svojim drugaricama.I dalje mi nije jasno kako ne zele da ucine nesto tako dobro za sebe...lenjost jedan od najgorih covekovih mana.

Van mreže x3mwoman

• Lepotica
  • Lightweight Member
« Odgovor #88 poslato: Mart 04, 2009, 03:52:19 posle podne »
Hvala Nemanja. Ma pošalji ti te tvoje drugarice kod mene na kurs pa kad ti se vrate posle nećeš ih prepoznati ;)
E za lenjost si skroz upravu!

Van mreže NemanjaBG

« Odgovor #89 poslato: Mart 04, 2009, 03:54:26 posle podne »
 :)