Ja sam osetio razliku jer sam trpao meso kao sto je teletina junetina pa i svinjetina i mogu ti reci da mi je jako teska bila za varenje.Jeo sam je skoro svaki dan.To se verovao ili ne najvise oseti na licu sada u ovim god na primer.Jer previse jaka hrana koju tvoj organizam ne moze da svari,dovodi do stvaranja toksina u telu.Onda pocinjes da osecas kao neku nadutost u licu i oko ociju .Jednostavno tesko ti je gledas ujutru kad ustanes pa i u toku dana ako se takav princip hranjenja nastavlja opet i opet.I stvarno od kada sam poceo da jedem curetinu,lososa ,skusu,tunjevinu taj problem je resen.I treba jesti vise cestih porcija(mesnih) sa zelenisom u toku dana,sto kako god okrenes u ovom sportu se i praktikuje.U kasnijim god obicno koje jeo mnogo jaku hranu za njega i velike porcije od jednom kao sto je na primer A krvna grupa ima problema sa zeludcem i kiselinom kasnije po recima tih doktora.Mada sa mojom babom,kevom i tecom je to upravo slucaj i svi su A.Jer sada dok si mlad organizam se kako tako snalazi.Verovatno i tu postoje izuzeci kao i za sve,odnosno verovatno ima ljudi koji nemaju te simptome a koji su A krvna g. i cesto jedu crvena mesa,ne znam mozda...