Ma puni su onoga što se ne jede!
Najviše mrzim ljubomorne, sujetne ljude pune zavisti. "Gospođa" koja me je primila je u kasnim 40-im godinama, vitkog stasa, plave kose, u mini suknji i beloj tesnoj majčici bez brushaltera što je po meni malo degutantno za posao i za osobu toga doba ali dobro ajde. Ja prva uživam, ali zaista, da vidim lepo doteranu devojku, ženu ili mladića i to sa ukusom. Ali bolna je činjenica kada dođeš u te godine i shvatiš da ti je mladost bespovratno prošla pa pokušavaš pažnju da privučeš na bilo koji način. Sve ima granicu dobrog ukusa i po meni je degutantno preći je. Ali u principu, mene takve stvari ne interesuju jer nije moja stvar šta će neko obući i šta radi u svom životu. Jednostavno me to ne interesuje samo hvala Bogu te nisam slepa.
Sve bi bilo ok da je uz tu svoju diplomu, dobijenu na ko zna koji način, ponela i kulturu iz kuće. Prvo me je odmerila od glave do pete, a onda me pogledala reda radi i na kraju mi se bukvalno izbečila kao kojekakva prostakuša sa ulice. Sestra koja je radila sa njom je slegla ramenima i jadna me pogledala ono u fazonu "izvinite". Pritom, nije me ni upozorila da je u međuvremenu došlo do povećanja tkiva i to za čitava dva meseca 5mm već mi je rekla da dođem tek za godinu dana. Naravno, nakon pregleda sam otišla tamo gde treba i podnela žalbu a čekaće je i prijava prvo na lokalnom nivou a onda ako tu ništa ne urade i na republičkom. Da ne pominjem to da ako i to prođe nekažnjeno da se neću smiriti dok ne isteram pravdu na videlo pa makar to imalo velike kosekvence. Napisaću članak i pustiti svim novinskim i tv kućama. A obratiću se i najgledanijim televizijama i emisijama koje se bave zdravljem sve dotle dok ne uspem da doprem do onih koji su nadležni da rešavaju ovakve stvari. Skupljaću i peticije po ulicama i izjave građana i sve što treba ali neću više dozvoliti da me leče "nadrilekari", oni koji su diplomu dobili na osnovu debljine svog buđelara, one stvari ili nečeg drugog, a ne svog znanja.