au...neznam dal ikad dobih bolji kompliment od ovoga
...
Nikola ja samo ovako laicki iz tvog ugla mogu da ti preporucim par stvari: nadji nekog da ti daje inj ko ima iskustva,cak pozeljno medicinskog...ili se nadam da ako bas moras sam,nije te strah da apliciras u kvadriceps recimo...
Da manji je misic kvad od gluteusa,al veruj mi mnogo je manje zeznuto jer ces bar moci da aspiriras kako treba,tacno vidis ugao i mesto bez ogledala,a sam u gluts da dajes...jako zeznuto,bar sto se tice dela aspiracije,gde se svaki put zentam da nisam dovoljno jako uspeo da povucem i da cu pogoditi tacno u krvni...
I vidi odmah psole 3e nedelje recimo kako reagujes na tu koncentraciju lekova,nemoj odma uzeti pa deljati sa antiestrogenima ko sto vecina radi...jer i estrogen je bitan,samo pazi na kontrolu istog...ja sam licno nameravao ici sa 50mg provirona,al evo samo sam ga nedelju dana pio i vec dve nedelje ga ne uzimam,i nemam problema...samo pazi na stanje i budi realan sve vreme...jedi cisto i to sto dobijas ce biti cisto...
a ovo ne mozes original boldu vec ides na deku...mislim tvoj izbor...znam ljude koji su uzimali samu deku i nista im ne bi s libidom,al opet pazi,jos uvek neznas kako uopste delujas na bilo koji aas a kamoli na zeznuti nor testosteron...sam misli na to da ce testosteron i sma obaviti bar dve trecine posla,na tebi je samo da dobro jedes i suplementiras