Novembar 13, 2024, 07:47:36 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.350 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Nikoline nedoumice  (Pročitano 11173 puta)

Van mreže H2SO4

• Super-heavyweight Member
  • sve je to na psihickoj bazi ®
Odg: Nikoline nedoumice
« Odgovor #15 poslato: Februar 17, 2009, 02:16:02 posle podne »
Ha ha pa boldenon i jeste lek za zivotinje ako nisi u toku.
jes ganabol smrdljivi... a stavi se u poziciju roditelja koji saznaju da im dijete kupuje lijekove za licnu upotrebu u veterinarskoj apoteci :(
tuzno tuzno
matere mi matere,
kupicu ti dimije

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #16 poslato: Februar 17, 2009, 03:39:00 posle podne »
Probaj da nadjes boldenon u vet. apotekama mozda imaju tamo.

Game over bro. Nastavi da djelis "savjete" na nekom drugom mjestu.
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže bebac

• Cruiserweight Member
« Odgovor #17 poslato: Februar 17, 2009, 06:52:00 posle podne »
Probaj da nadjes boldenon u vet. apotekama mozda imaju tamo.

Game over bro. Nastavi da djelis "savjete" na nekom drugom mjestu.

Ja kad sam otkrio njegov "talenat" (deljenja saveta) , dobio sam ... :) 
Dule nije lepo to što radiš, jer niti imaš iskustva niti znanja :)

Nikola slušaj ljude koji znaju a ne balavca od 16 godina koji je prvi put čuo za kreatin pre 6meseci a sada je već "stereoidni guru" :)
Hrabrost je kada činite ono čega se bojite. Ne može biti hrabrosti ako se ne bojite!

Van mreže Vladar

• Admin
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #18 poslato: Februar 17, 2009, 07:51:39 posle podne »
Ja kad sam otkrio njegov "talenat" (deljenja saveta) , dobio sam ... :) 

Koliko se ja sjecam dobio si vrlo tanko po prsticima.  :-* Ti i drugi nastavite da se zafrkavate u ovom podforumu pa cete se pridruziti kolegi The Duletu dok si rekao piksla.

To isto vazi za sve ove experte koji su iglu vidjeli na kompjuteru ili su imali ukupno 3 nedjelje nekog oralnog ciklusa a tako su zeljni dijeljenja pameti u ovom sektoru.

Pu m i je q...  balavurdije koja mi pametuje u podforumu o rodisima i na taj nacin tjera one koji zaista nesto znaju i od kojih bi svi mogli nesto da naucimo, zato pripazite se "experti" jer spremam novi set za odstrijel.  ;)

Pozdrav za sve iz CG.

Vladan
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže THEROCK

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #19 poslato: Februar 17, 2009, 09:19:50 posle podne »
Danas klinci brzo napreduju pa su i u ovome experti i dele savete i pametuju. Samo treba otvoriti cetvore oci ciji savet prihvatiti pogotovo novi clanovi koji nisu upuceni. Poz

Van mreže nikola1985

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #20 poslato: Februar 18, 2009, 02:43:32 posle podne »
Naravno da znam ko je kompententan pa zato i pitam prave ljude i slusam prave savete!
Posto je Pedja ta osoba sto daje stvarno fenomenalne tekstove i savete kao i mnogi drugi poput Vladara,sasecg ,H2SO4 itd. bila bi mi cast da mi pruzite informacije korisne za mene!
Naravno Pedja da se ima problema sa finansijama ,ali bih mogao jednu pristojnu sumu izdvojiti!Spreman sam se odreci nekih stvari za dobit odredenih!!!To bi ujedno bila i prva kura pa bih molio za pomoc!Naravno da bi se trudio da ispunim i druge faktore neophodne za napredak.Pedja mozda neki predlog na pm!?????

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #21 poslato: Februar 19, 2009, 10:25:19 pre podne »
au...neznam dal ikad dobih bolji kompliment od ovoga :) ...

Nikola ja samo ovako laicki iz tvog ugla mogu da ti preporucim par stvari: nadji nekog da ti daje inj ko ima iskustva,cak pozeljno medicinskog...ili se nadam da ako bas moras sam,nije te strah da apliciras u kvadriceps recimo...
Da manji je misic kvad od gluteusa,al veruj mi mnogo je manje zeznuto jer ces bar moci da aspiriras kako treba,tacno vidis ugao i mesto bez ogledala,a sam u gluts da dajes...jako zeznuto,bar sto se tice dela aspiracije,gde se svaki put zentam da nisam dovoljno jako uspeo da povucem i da cu pogoditi tacno u krvni...

I vidi odmah psole 3e nedelje recimo kako reagujes na tu koncentraciju lekova,nemoj odma uzeti pa deljati sa antiestrogenima ko sto vecina radi...jer i estrogen je bitan,samo pazi na kontrolu istog...ja sam licno nameravao ici sa 50mg provirona,al evo samo sam ga nedelju dana pio i vec dve nedelje ga ne uzimam,i nemam problema...samo pazi na stanje i budi realan sve vreme...jedi cisto i to sto dobijas ce biti cisto...

a ovo ne mozes original boldu vec ides na deku...mislim tvoj izbor...znam ljude koji su uzimali samu deku i nista im ne bi s libidom,al opet pazi,jos uvek neznas kako uopste delujas na bilo koji aas a kamoli na zeznuti nor testosteron...sam misli na to da ce testosteron i sma obaviti bar dve trecine posla,na tebi je samo da dobro jedes i suplementiras
How could he know this new dawn’s light
Would change his life forever?
Set sail to sea but pulled off course
By the light of golden treasure

Van mreže JOJEVTA

• Lightweight Member
« Odgovor #22 poslato: Februar 19, 2009, 07:18:14 posle podne »
ali bukvalno sa sva pitanja koja si postavio imas odgovore,samo treba da potrazis,a objasnjeno je jedno 100x

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #23 poslato: Februar 19, 2009, 07:31:57 posle podne »
Pedja hvala ti!Ali evo kao sto tema glasi u nedoumici sam!Prva opcija je bila 2galenike 8 ned,deca 1 ampula 7ned i danabol30mgdnevno 6ned.Sada razmatram opciju propi 10ned 100mg 3 puta nedeljno,8ned boldu 400mg ned i turanabol.E sad pitanja:
1Doze u mg i trajanje turanabola?
2Zasto turanabol a ne naposim ili danabol kada daju veci prirast?
3Zasto bolda a ne deca?
4Zasto propi a ne galenika kad je test test?
5Dal bi isla prva opcija i dal je mnogo 500mg galenike za prvi put?

dokon sma trenutno pa ajd odgovoricu iako sve imas :D

1.recimo 40-50mg dnevno,u dva uzimanja razmak 4-5 sati prvih 4 nedelja recimo
2.naposim,danabol,dbol itd je jedan isti steroid...mozes ako hoces ali ima i veci prirast i mnogo puta je androgeniji od tbola,pa ako si osetljiv na aromatizaciju,eto recepta za katstrofu test+metan...prva ti ej kura cuvaj za neku narednu metan ako ti se bas oce

3.ne vrsi ni priblizno jaku supresiju endogenog testa,dobijaces mozda manje,ali daleko cistije mase

4.to zavisi od tebe.mozda je previse bockanja s apropi,prva je kura pa ces reagovati na sve...to cisto ima veze  stim da ce propi pre izici iz sistema ako ne daj boze nesto krene naopako...al opet ennatat ima sustained release pa ce i eventualni nusefekti biti manji...opet kazem n tebi je
5.imas sve na ovom forumu o svakom steroidu,procitaj o svakom,pa sam odogovri na pitanje koja je bolja opcija

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #24 poslato: Februar 19, 2009, 08:18:41 posle podne »
ee da ne videh,ako ides duge estre idi bar 10 ned

Van mreže nikola1985

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #25 poslato: Mart 06, 2009, 02:49:05 posle podne »
Pa evo krenuo sam sa propijem , boldabolom i turnabolom.Nedelja prva  osecam vecu cvrstinu i pumpu.E sad imam vecu energiju na treningu mada realno mozda je to i trip?Evo jedan moj drugar koji ima dosta ciklusa iza sebe oce da uzme sledece
test depo 1000mg ned,boldabol400mgned i 50 anadrola.depo 14 ned,bolda10 i anadrol50 kom za 6 ned.
JA MU REKOH DA JE MNOGO A ON CE KOJESTA!!!!E SAD DAL OVO IDE ITD!!!!!!!??????????????

Van mreže TeH FiLiP

• Barbarian to be
« Odgovor #26 poslato: Mart 06, 2009, 03:42:59 posle podne »
ma sve ide,rokaj snimaj :D za zdravlje ko te pita,bitno je imati super pumpu od drola,za 5 godina koga briga ;D

Van mreže nikola1985

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #27 poslato: Mart 07, 2009, 01:10:38 posle podne »
E Fifo Kralju!!!!

Van mreže masno_krme

• Član
  • *
  • srecan i debeo
« Odgovor #28 poslato: Mart 07, 2009, 01:30:03 posle podne »
Ako koristi anadrol zivece krace 5 god to je naucno dokazano :D

Van mreže JOJEVTA

• Lightweight Member
« Odgovor #29 poslato: Mart 07, 2009, 02:08:49 posle podne »
Pa evo krenuo sam sa propijem , boldabolom i turnabolom.Nedelja prva  osecam vecu cvrstinu i pumpu.E sad imam vecu energiju na treningu mada realno mozda je to i trip?Evo jedan moj drugar koji ima dosta ciklusa iza sebe oce da uzme sledece
test depo 1000mg ned,boldabol400mgned i 50 anadrola.depo 14 ned,bolda10 i anadrol50 kom za 6 ned.
JA MU REKOH DA JE MNOGO A ON CE KOJESTA!!!!E SAD DAL OVO IDE ITD!!!!!!!??????????????

HC nema sta  :o
ovo je Filipova sledeca kura,po mojim prognozama  :D   :D