U celom zivotu sam popio samo 1 pivo i probao 1 dim cigarete... Nista vise od toga...
Izadjem do grada 1 nedeljno i ne idem u diskoteke ili neke klubove... Prosetam se sa drustvom, popijem par kiselih voda i u 1 kuci...
Brate svaka cast,retko da ima takvih ljudi koji su ajd da kazem odolili alkoholu i njegovim carima,ja sam recimo do pre godinu dana redovno picio po pivu,vinu,vinjaku...znaci svaki vikend sam izlazio iako sam i tada trenirao,mada tada nisam toliko obracao paznju na ishranu,posto sam video da to ne vodi nicemu,da su mi rezulatati u teretani manje vise isti,trbusnjake sam mogao samo da sanjam,ali sve se promenilo kad sam prvi put otvorio jedan zanimljiv muski casopis,kad sam video naslovnu stranu nekog lika sa preteranim trbusnjacima,to kad sam video rekao sam sebi da moram imati takve trbusnjake!I evo proslo je skoro pola godine
od kada sam poceo sa ozbiljnijim pristupov ovom sportu,tu pre svega mislim na ishranu,i mogu vam reci da su rezultati itekako vidljivi,eto primer
tih trbusnjaka,nikad u zivotu nisam imao bolje trbusnjake,naravno moze to jos bolje,tacnije uvek moze bolje,zato se trudim da sto vise napredujem,znam da je to jako tesko,svaki uspeh je tezak,treba dosta odricanja!