hahaha,godinu dana si samo obletao oko nje,pripremao je,a onda si samo malko spustio laktove i ubo je(mislim sisu iliti grudi tj. pectoralis) :twisted: :twisted:
Sta ce ti dve ? Stojeca-sedeca...?
obrati paznju na negativnu fazu! Mislim da je jako bitna kod tricepsa.. pogotovu kod uskog bencha i potiska sa cela.
Citat: Kekkaobrati paznju na negativnu fazu! Mislim da je jako bitna kod tricepsa.. pogotovu kod uskog bencha i potiska sa cela.Sta je to "negativna faza"? Jel' moze neko da mi objasni? :?
pedjos, jos si budan?!?
Citat: Big_RashaMeni je ovo mnogo... Ja triceps vezbam u 6 serija... I bez ljutnje kekka mislim da tebi nije triceps napredovao iskljucivo zahvaljujuci treningu...Moj savet ti je da smanjis trening jer i ovako kukas da nemas da jedes, tako da slobodno oladi malo...Drago mi je sto ti znash od cega sam ja napredovao a od cega nisam ! Drago mi je sto ti poznajesh moje telo bolje nego ja !Drago mi je sto ti znash kakav sam bio pre ovog programa !---------------------------------------------------------------------------------Inache ovo ne treba da bude tema samo o mom tricepsu , vec slobodno navedite vash program ili predlozite neki vash program.. odajte neku vashu tajnu !
Meni je ovo mnogo... Ja triceps vezbam u 6 serija... I bez ljutnje kekka mislim da tebi nije triceps napredovao iskljucivo zahvaljujuci treningu...Moj savet ti je da smanjis trening jer i ovako kukas da nemas da jedes, tako da slobodno oladi malo...