Šta god da kažem ja biće pristrasan si zato i ćutim, žao mi je što sve to nisam video uživo.Ja kad sam pričao sa Terzom bilo je da neće da izlazi u Čačak, verovatno je otišao tamo i bez priprema ona par dana pred nastup i odlučio da izađe, kao i par puta što je radio, izgleda preogromno za sve tamo.
Slaviša izgleda super ali neznam meni nekako nije tip BB kojeg volim da vidim ikoji će na mene da ostavi utisak tipa kao da je za klasu bolji od drugih sa određenim partijama (leđa, ruke, noge...) sa vrhunskom oderanošću. Ovako ima ga i izrezan je ali mi nekako ne odudara...neznam nemoj neko da me shvati kao da omaložavam njegov rad... jer bi bio lud.
BB kakve gotivim je Terza sa strašnim leđima, tricepsom, zadnjom ložom... + oderan do bola, Peđa Petrović sa fantastičnim nogama, ispruganim gluteusima, leđima, rukama...+ oderanost, Igor Milovanović sa fantastičnim Ramenima , nogama... + oderanost...
Neznam to je neki moj ugao gledanja i tip BB kakve volim da vidim da pored oderanosti može da "pojede" neke takmičare i po veliči određenih partija a ne samo izrezanošću i suvoćom.
To je moje neko mišljenje