Moje licno misljenje,je da Marsela Vrbaski od svih takmicarki jedina odgovara kriterijumima te kategorije,,,Forma moze da bude jos bolja,ali ako uzmemo u obzir da se u toj kategoriji gleda izgled koze,kose,noktiju,lepota,zenstvenost pored same figure time sam jos vise u pravu,a forma njena po meni nije bila nista losija od drugo-plasirane a narocito od trece plasirane,,,Noemi skidam kapu ali sto kazete naginje ka bb ne razumem se tacno gde je granica ali po meni je bas na toj granici kao posmatracu...I jako mi je konfuzno to sto u pravillima sudjenja pise jedno a izbor sudija PO MENI nije bas u skladu sa pravilnikom vezanim za ocenjivanje...Cini mi se da bi mogao neku drugaricu malo zategnutiju mrsaviju koja nije usla u teretanu da dovedem na takmicenje i da bi osvojila neku medalju...Ela je imala dobro izdefinisan gornji deo tela vise misicne mase od vecine konkurentkinja,stomak za nijansu losiji...Nemojte da me napadate samo da pisete kako sam glup i nekompetentan,vec ako neko hoce nek na lep nacin objasni ako nisam u pravu zasto nisam u pravu,a sto se mene tice ne mora niko nista da odgovori...