Novembar 24, 2024, 11:46:43 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Razocarenje na forumu!  (Pročitano 18804 puta)

Van mreže novak

• Lightweight Member
Re: Razocarenje na forumu!
« Odgovor #45 poslato: Maj 21, 2006, 12:10:04 pre podne »
Jbg cim odose majce odose i clanovi.Mr.BIG mislim da ces morati malo cesce da delis neke nagrade.Recimo kanticu Whey-a pa DVD Secrets Of The Pros ili recimo pakovanje Glutamina,moze i Creatin uopste nije problem.Pa da vidis koliko forumasa.

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #46 poslato: Maj 21, 2006, 12:44:02 pre podne »
Nije Mr.Big tolko bogat, a onaj kome je stalo do foruma bice tu i bez poklona.

laracroft

• Gost
« Odgovor #47 poslato: Maj 21, 2006, 12:55:57 pre podne »
pa ima ali su jedino navedeni raspolozeni da pomognu ilii posavetuju.

pa dobro ljudi ide leto,lepo vreme ,ko se jos zabada kuci  tipka komp satima?
pod dva ko studira ide junski rok, a ko radi,to je ipak bitnije od toga se zivi...

drugo nekad ljudi krenu tako da lupetaju na nekim temama da prosto i ne treba odgovarati i ulaziti u raspravu sa ljudima...koliko smo se samo prepucavali,podbadali,cisto gubljenje vremena,to treba delete ili kulirati.

ja opet kazem ,recimo sexy je otvorila ovu temu i stavila 1post,ok ,mozda ima obaveza,ali ja se recimo ne slazem za njen forum sexy,totalno odvlaci paznju od dela vezanog za sport,zna se za sta je ovaj forum....

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #48 poslato: Maj 21, 2006, 01:03:07 pre podne »
Ali ja mislim da je 90% stvari vec tamo i receno pa je nezgodno, sta pitati, koju temu postaviti ,narocito ako si pocetnik pa da ne ispadnes glup?????
A na offtopicu imamo sirinu prostora za lupetanje.

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #49 poslato: Maj 24, 2006, 09:51:29 posle podne »
Definitivno tema sexy odvlaci paznju.. i ljude tera na RUKOBLUD ! :)
Forum polako umire.. verovatno zbog lepog vremena..  mozda to tako mora, a mozda i  ne mora.. ko zna..  videcemo uskoro..  

Dosta tema je isprichano ali to bi verovatno znachilo da mi znamo sve o ovom sportu..  a to je NEMOGUCE ! Sto je pedjos jednom rekao, ja sam mislio da znam nesto o BB-u dok nisam upoznao Milosa Sarceva..

U ovom sportu nepostoji SVETO PISMO, tako da pricha nikada nije gotova.
U poslednje vreme, za 10 sati koliko sam ja ovde, bude 3-4 poruke...  to ranije nije bilo tako.

Moramo nesto da uradimo po tom pitanju..  neke aktivnosti ili nesto tako..
Da zaduzimo nekoga za neke tekstove, nekoga za nesto drugo, nekoga za nesto trece...  Mozda neku reklamu da uradimo...    

Ja sam za sve, samo da ovaj forum zivne.

I definitivno sam za to da se prema pocetnicima ima vishe razumevanja i vishe ljubaznosti. Nemojte odmah da ih napadamo i da im kazemo TO VEC IMASH NA FORUMU ! Ok, ima.. ali on nije video..    Mozda mu je slaba veza , mozda ga mrzi da trazi.. ko zna..       Ako je vec pitao , dajte da mu odgovorimo..

Ako sve pocetnike budemo POKLAPALI sa recenicom  -TO IMASH NA FORUMU -  sve cemo da ih oteramo. Mnogo je bolje da im odgovorimo na pitanje ali i da im se naglasi da na forumu ima dosta informacija i da bi trebalo da se procita.

Tako cemo definitivno ostaviti bolji utisak na posetioce i svaki put kad im nesto bude trebalo znace gde da se obrate ..  a verovatno ce vremenom i sami postati SAVETNICI..

Ja znam da ste vi upravu i da je sve to tako kao sto vi kazete.Da sve to ima na forumu..  ali ako hocemo da ovo ZIVI, definitivno moramo da se prilagodjavamo POSETIOCIMA...

Jebiga, moje misljenje..  nadam se da nece niko da se naljuti...

I josh jedna stvar. Stavljajte slike ! Poenta slike nije da vi budete lepi! Nije sramota staviti slike sa nedostatkom! Poenta foruma je edukacija i napredak. Niko vam se nece izrugavati ako nemate VELIKU RUKU, Siroka LEDJA  itd.
Uz odgovarajucu sliku dobicete odgovarajuci savet.Ovde ima dosta kompetentnih ljudi i dace vam dobar savet da taj nedostatak popravite.

Stvarno sam za vece angazovanje na forumu.. . mislim da to mozemo da uradimo...
Ima dosta forumasa koji imaju po hiljadu postova i saveta, a svoju sliku nisu stavili..
I vi sto delite i vi sto trazite savete.. stavljajte slike..

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #50 poslato: Maj 24, 2006, 09:56:48 posle podne »
Au al se ti raspricxa al to jeste to.

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #51 poslato: Maj 24, 2006, 10:03:30 posle podne »
Citat: novak
Jbg cim odose majce odose i clanovi.Mr.BIG mislim da ces morati malo cesce da delis neke nagrade.Recimo kanticu Whey-a pa DVD Secrets Of The Pros ili recimo pakovanje Glutamina,moze i Creatin uopste nije problem.Pa da vidis koliko forumasa.

Mislim da nije poenta da neko bude ovde zbog nagrada.Meni iskreno takav netreba..

Ako vec neko bude delio nagrade.. neka to bude iznenadjenje..  nesto nenajavljeno i zbog nekog razloga, koji je mozda poznat samo darodavcu!

Jebesh ti to, ako neko bude kucao po ceo dan samo da bi dobio CREATIN za dzabe.
Mozemo svi da se organizujemo i da uplatimo po 20 dinara na neki racun i da se kupi kreatin nekome , ako bash mislite da je problem u poklonu.

Sto vishe akcija napravimo, to ce biti bolje..
Mozda i neko okupljanje..

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #52 poslato: Maj 24, 2006, 10:06:08 posle podne »
Lepo vreme utice na ljude i ne treba praviti frku.
Posto se dobitnica majica ne javlja, EXTREME i Ja cemo smisliti nesto tako da neko od forumasa dobije te majice. Bicete obavesteni.
Bice jos nagrada ali tek tamo na jesen kada se ljudi ponovo zaljube u svoj racunar.
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #53 poslato: Maj 24, 2006, 10:08:43 posle podne »
Ako mi zimski posao odradimo dobro, bice ljudi i preko leta :)
Mogu to i bilderskim recnikom da kazem....  ZIMI RADIMO MASU :)

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #54 poslato: Maj 24, 2006, 10:12:27 posle podne »
A za ono "to imas na forumu" niste u pravu!

Kada se covek koji malo zna osvemu ovome uclani, valjda ce da cita par dana pa tek onda da izleti sa nekim pitanjem, a ne da mu prva stvar bude "koliko dekstroze u PWD?" ili tako neka glupost.

Vec sam ovo jednom rekao: Ovaj forum je kao velika knjiga a knjige se citaju : )
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

Van mreže bajic

• Heavyweight Member
« Odgovor #55 poslato: Maj 24, 2006, 10:18:30 posle podne »
Cika veliki ajd oceni odgovore u Trening p. mislim ma Zlatka u odnosu na ostale

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #56 poslato: Maj 24, 2006, 10:19:33 posle podne »
Upravu si ti. Na forumu ima 95% stvari..  
Ali ako vec iz nekog razloga nije procitao, daj da mu odgovorimo na to, ali cemo mu napomenuti da pocne da cita knjigu  www.realx3mforum.com

Dosta puta to neko neprijatno uradi..

Jebiga.. ili je retardiran, ili je glup ili je..    ali daj da mu pomognemo :)

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • BB Klub MR.BIG Kula
« Odgovor #57 poslato: Maj 24, 2006, 10:21:20 posle podne »
Citat: bajic_z

Nisam sasvim razumeo sta treba da uradim, molim te pojasni  :D

Van mreže SEXY

• Lightweight Member
« Odgovor #58 poslato: Maj 24, 2006, 10:21:57 posle podne »
Kekko,Kekko...RUKOBLUD! :lol:  :lol:  :lol:
Ko ih bre tera na tako nesto! :lol:  :lol:  :lol: Ja sam moju rubriku zamislila bas tako kako sada izgleda...pa nisam ja kriva sto ste se svi upecali pa non stop visite tamo!  :lol:
Samo polako prvo sunce je sve ljude isteralo napolje pa ne provode toliko vremena za racunarom (skupljaju se slike za moju rubriku)! :lol: Mislim da samo treba nastaviti ovako kako je to zapoceto, a rezultati su neminovni! :wink:

Van mreže Kekka

• Cruiserweight Member
« Odgovor #59 poslato: Maj 24, 2006, 10:22:12 posle podne »
Citat: MR.BIG
Citat: bajic_z

Nisam sasvim razumeo sta treba da uradim, molim te pojasni  :D

I meni  :)