Bila sam nekoliko dana na putu i nisam imala kontakt sa racunarom.Cim sam se vratila konektovala sam se na forum u nadi da ima toliko propustenih stvari pa bi trebalo to sto pre nadoknaditi...u cilju sto boljeg funkcionisanja foruma!!! Ali nazalost sacekalo me je veliko razocarenje!!! Forum kao da je mrtav! Sta se dogodilo ili sta se dogadja NE ZNAM! Nema vise novih postova,stari padaju u zaborav, a svi novi komentari i poruke su totalna gluposti (bez uvrede za bilo koga). Pa se posle svega dobro zapitah "DA LI SAM NA PRAVOM MESTU"?
Tako jedan forum ne moze da zivi i funkcionise. Da bi sve to trajalo ljudi morate ostavljati poruke,komentare,pitanja a ne samo biti tu i gledati da li se neko smilovao i nesto stavio cime bi vas bar malo zabavio!!!
U nadi da cete moju poruku zaista shvatiti na pravi nacin ocekujem da ce ovaj forum postati daleko,daleko posecenjiji i komunikativniji! Takodje ako moje kolege moderatori smatraju da je moja poruka ne primerena bez imalo ljutnje sa moje strane je obrisite! Pa idemo dalje!
Ja sam ostavila desetak novih poruka ne bih li vas barem malo motivisala na druzenje i zabavu! :cry: :cry: :cry:
Ovo je komentar na mestu jer sam i ja to primetio ali da ne ponavljam.
Imam utisak da 90 procenta clanova samo jesu clanovi a postov ei komentare prepustaju drugima. ljudi smatam da ovde biti clan ne znaci samo se prijaviti i gotovo vec i postavljanje pitanja, malo zezanja po nekim temama i slicno
Toliko ljudi pisite a ne da cekate Voju, Makonija, Mr.Biga, Pedjosa i jos par njih da bi bila neka nova poruka.
Pozdrav. :wink: