Svjestna sam da je fraza ali odgovara ovoj situaciji:,,Djevojakama se dopadaju muskarci koji uz misice imaju i ono nesto u glavi,,Welcome to the club, Bobane
Citat: Ajzak April 15, 2007, 12:56:35 pre podneCitat: H2SO4 April 14, 2007, 12:31:09 pre podneCitat: Ajzak April 14, 2007, 12:06:37 pre podnene brate, ima misice na nogama ko konj plus sto joj je obim ruke 40cm... malo manje od tvoje ruke.. jbt kad vidim takve ruke na zeni skenjam sepa skenjas se jer su ti tanke rucice, al nema frke sredicemo to! jebes rucice (u svakom slucaju su deblje nego tvoje pre nego sto si krenuo u teretanu ), to se moze popraviti, vazno je da mi nesto drugo nije tanko a tebi svaka cast ako se lozis na te zene ps ove ribe sto si im ti postavo slike i sto se palis na njih imaju 5 puta vecu misicnu masu od tebe.ali u svakom slucaju moj tata je jaci od tvog :lol:
Citat: H2SO4 April 14, 2007, 12:31:09 pre podneCitat: Ajzak April 14, 2007, 12:06:37 pre podnene brate, ima misice na nogama ko konj plus sto joj je obim ruke 40cm... malo manje od tvoje ruke.. jbt kad vidim takve ruke na zeni skenjam sepa skenjas se jer su ti tanke rucice, al nema frke sredicemo to! jebes rucice (u svakom slucaju su deblje nego tvoje pre nego sto si krenuo u teretanu ), to se moze popraviti, vazno je da mi nesto drugo nije tanko a tebi svaka cast ako se lozis na te zene ps ove ribe sto si im ti postavo slike i sto se palis na njih imaju 5 puta vecu misicnu masu od tebe.
Citat: Ajzak April 14, 2007, 12:06:37 pre podnene brate, ima misice na nogama ko konj plus sto joj je obim ruke 40cm... malo manje od tvoje ruke.. jbt kad vidim takve ruke na zeni skenjam sepa skenjas se jer su ti tanke rucice, al nema frke sredicemo to!
ne brate, ima misice na nogama ko konj plus sto joj je obim ruke 40cm... malo manje od tvoje ruke.. jbt kad vidim takve ruke na zeni skenjam se
Previse...