matt
ja neznam sta je u shot ili nano ili nekommrugom rekatoru INOVATIVNO?
nano je zasrao stvar jel je bio prvi tj medju privma i dugo je drzao istu stvar.kada su nove firme izbacile na trziste pojacane formule onda se muslctech setio da im je prodaja riknula i onda su izbacili ovaj sada revisted i samo ubacili neznatno nekih stvari tipa BA i pojacali doze.kako mozes videti na svim rektorima je kod kljucnih elemnta u sastavu stavljen krstic sto firme imaju pravo tako da ni ti ni ja ni preo ni kmarko ne moze da zna koliko tacno cega ima u nutra
dakle SUBJEKTIVAN OSECAJ A KOD HP TO NIKOME JOS NIJE OMANULO DA GA DOBRO NE OTRESE
tacko je i kod shot-a i kod nano
dakle
ja sam probao sigurno sve i jedan rekator na trzistu i naravno da postoje oni koji rade i oni koji su kesa
HP,LABRADA,NOEXPLODE,NANO,SHOT,PRELOAD..to je sve ono sto radi i sto valja a tim redom bih i stavio celu tu pricu,a verovanto sam i zaboravio neki ali to i nije bitno ima da.syntezise,hemorush
i jos jedna veoma vazna stvar,je ta da HP ima 1 kg a svi ostali po 800 gr a shot cak ima 588 gr sto je dosta manje kada se uzme u bozir stanje u nasoj drzavi gde se bukvalno sve meri na jebeni gram i gleda da se ustedi sta vise tj da se za sto manje novca dobije sto vise.
retki su oni koje boli patka i znaju sta hoce pa da neznam sta kosta.mada i to nije pravilo da cena odredjuje kvalitet,ali ajd i to nije toliko bitno koliko je bitno da je stanje generlano u q..cu i da treba voditi racuna u svakom ulozenom dinaru
ali u prinicpu poloms je sve rekao veoma jasno i diplomatski tako da iz njegovg i mog posta prilicno je sve objasnjeno..bar se tako nadam