evo ti primer moje suplementacije oko treninga(trenutno ovako pijem)pre treninga dve merice NO.(nije horse)10g glutamina,5g leucina,10g EAAu toku treninga 10g EAAposle treninga 45g whey,15g dex,25g malto,20g glutamina,5g leucina,5g krea mono
Citat: Naturalni Septembar 07, 2010, 01:29:48 posle podneevo ti primer moje suplementacije oko treninga(trenutno ovako pijem)pre treninga dve merice NO.(nije horse)10g glutamina,5g leucina,10g EAAu toku treninga 10g EAAposle treninga 45g whey,15g dex,25g malto,20g glutamina,5g leucina,5g krea monoovo je primer extra suplemetacijebravopsbrate pa kazi da je NO shotgun jbg..ti kao da ja imam nesto protiv njega....ouu nou...svako bira ono sto mu je najbolje i sto ga najblje radi i svako ima oci i moze da vidi sta pise...
pa vidirealno i iskrenomislim da jack samo "TRGA' i daje ludost na treninguod "ugradne"stolarije NEMA NISTA sto moze da se poredi sa bilo koijim drugim NO ali s obizeom na ovu egozitiku koju mogu da procitam da ima u sebi apostluno me ne bi cudlo da neko nekome sipku od ledja u teretani ne iskrivi...mislim da su ga prenapuacli sa coffeinom i da je on uzrok celoj pricid oko tog divljeg KICK'apazine sumnjam da ce kod nas da ide pogtovo sto je kod nas KICK merilo svega a ne onoga sta bi No trebalo da radi i da ima..ali boze moj..srbija do tokija...hahahahahahhasve u svemu..jedva cekam i ja da ga probam,mada sa momcima sa kojima sam pricao radi upravo ovako kako sam rekao..i jos taj germaniju,..uffffffon je extra za nas penizorene naturalce..hahahhaha..ali bogumi..nezna..necu nista u napred da govorim..
onda je i katabolican jako
Koji ukus HP-a je "podnosljiv" ?