Evo i mene, svratio sam kod babe i dede u selo a tamo bas i nema kompjutera tako da pisem iz internet kluba.
Takmicenje je bilo odlicno organizovano nemam bas nikakve zamjerke, atmosfera je bila odlicna, sve je bilo na svom mjestu.
Moglo se vidjeti mnogo poznatih lica, recimo Ljuba koja je zavrsila prva, Nela koja je zavrsila cetvrta, to su dvije ljepotice koje su krasile kategoriju zenskog fitnessa.
Pedja, Sasa, Igor -> Ovi momci nisu ljudi, to su HULKOVI :lol: :lol: :lol:
Ljudi izgledaju fantasticno i preveliko!! To je nesto sto se ne gleda svaki dan.. onako obucene prije takmicenja.. prvo sam kod Sase primijetio ogromnu podlakticu, kod Igora ogromna ledja, A Pedja posto je u offseason, sta reci, opasannn momakkk.. Pedjos je bio jedan od sudija.. bio je prisutan i Grom koji je slikao svaki minut. Saso je bio u duplo boljoj formi nego na onim slikama prije 7 dana i ne znam kako je za tako kratko vrijeme uspio izdefinisati noge koje i nisu bile bas tako izrezane pa slikama od prije 7 dana. Saso i svima ostalima cestitke!
Ja sam zavrsio zadnji tj. cetvrti u juniorima :cry: ali nije mi zao, bio sam velik ali definicija mi nije bila jaca strana. Bar sam vidio kakvi su kriteriji i sta se trazi. Svejedno drago mi je bilo sto sam prisustvovao ovakvom dogadjaju i kao takmicar i kao gledalac. Vidjeti sve ove momke uzivo je stvarno nesto fantasticno.
Pozdrav svima.