Evo i od mene par reči tek sad jer su mi trebala dva dana da se oporavim od 10 sati sedenja u hali...takmičenje je izgledalo svetski ali stvarno mi nije jasno zašto se ne prave odvojeno polufinale i finale...umesto da se takmičari upređuju prepodne i da večernji šou bude samo za publiku kako je i uobičajeno,čovek dođe u situaciju da gleda tešku kategoriju u 00.30h kada već više ni ne zna kako se zove...
-Oko ove dvojice koji su izašli sami u kategorijama,Ivana Strugarevića i Vojkana...trebalo je da izađu u istoj i to ne zato što ja tako mislim nego što su obojica težinski pripadala tu...namerno nisu hteli da puste Vojkana da se ne bi slučajno desilo da pobedi Strugarevića koji je bio domaćin i kome su uručivana silna priznanja kao najboljem sportisti Čačka itd...na merenju kada je Vojkan pitao koliko kg ima oni su mu rekli-dovoljno!!Kada se pobunio rekli su mu da ide i da gleda svoja posla...BTW pri kupovini ulaznica svako je dobio Strugarevićevu vizit kartu sa slikom...zgodan mladić! 8O
-Sasadim,moj savet-nasmej se čoveče!deluješ jako namršteno i onaj plavi je prošao samo zato što je bio harizmatičniji a ne jer je bio bolji...
-Što se Peđe Miloševića tiče,moje mišljenje je da je zasluženo pobedio...bugarin je više izgledao kao bodibilder ali je Peđa bio spremniji ne za nijansu nego dve...
-Igor Milanović...ma glupo je bilo šta reći...mene je posle toliko odgledanih takmičenja teško fascinirati ali njega kada god vidim prosto ne verujem da je sa ovih naših prostora...doduše,zamerka i dalje stoji na formu...to još nije to...to se i videlo kada je stao pored bugarina u apsolutnoj...bugarin je bio zver...masa,definicija,detalji...ma sve...Igor da je imao takvu formu,bugarin ne bi imao šanse ni za svetlosnu godinu...