Citat: djake Januar 20, 2009, 11:26:40 pre podnePosto treniram kuci i nemam smith masinu, osnovna vezba za noge su mi cucnjevi sa slobodnim tegovima. Rado bih probao ovakav trening, mada sam nesto slicno vec i radio-prva vezba su mi bili cucnjevi na istom principu kao gore navedeni; 5 serija sa po 20 ponavljanja, zatim bih isao na prednji sut, sa po 4 serije i iskorak sa po 3 serije, plus i vezbe za zadnju lozu-zadnji sut i mrtvo sa krutim kolenima. Takav trening sam ubacio upravo misleci da sokiram malo kvadricepse sa vecim brojem ponavljanja u cucnju, pa sam cak jedno vreme odradio i par takvih treninga za noge za redom, ali mi se vremenom ogadilo tih 20 ponavljanja tako da sam prestao to da radim...ovaj tekst me podsetio na to, a posto je danas dan za noge, bice borbe:)morati ces ti kod cika pekija na trening a ne samo da dodjes po amino whey i da odes...lolcina
Posto treniram kuci i nemam smith masinu, osnovna vezba za noge su mi cucnjevi sa slobodnim tegovima. Rado bih probao ovakav trening, mada sam nesto slicno vec i radio-prva vezba su mi bili cucnjevi na istom principu kao gore navedeni; 5 serija sa po 20 ponavljanja, zatim bih isao na prednji sut, sa po 4 serije i iskorak sa po 3 serije, plus i vezbe za zadnju lozu-zadnji sut i mrtvo sa krutim kolenima. Takav trening sam ubacio upravo misleci da sokiram malo kvadricepse sa vecim brojem ponavljanja u cucnju, pa sam cak jedno vreme odradio i par takvih treninga za noge za redom, ali mi se vremenom ogadilo tih 20 ponavljanja tako da sam prestao to da radim...ovaj tekst me podsetio na to, a posto je danas dan za noge, bice borbe:)
a da li si probao isturiti noge napred jos vise...tako da kad cucnes da ti koljeno ne prelazi liniju vrhova prstiju?