htio bi uzeti whey protein od optimum gold 2285grama, kreatin i glutamin od labrade po 500grama.
mislio sam ovako nesto 6 dana uzimati kreatin po 20 grama(4x5grama ujutru, izmedju dorucka i rucka, pred trenig i poslije treninga po 5g) pa poslije po 5 grama prije i poslije treninga, glutamin po 5 grama prije i poslije i whey protein samo poslije treninga (krenuti sa jednom mjericom pa pojacavati na 1 ipo do dvije najvise mjerice).
znaci prije treninga 5 grama kreatina i 5 grama glutamina(zajedno sa mlakom vodom oko 0.3 litra 30minuta pred trening), poslije treninga 50 gram suhih grozdjica i onda poslije 10minuta sejk 1 mjerica wheya, 5 grama kreatina i 5 glutamina sve ovo u 0.5 litara mlake vode.
u dane netreniranja ujutru 1 mjerica wheya sa mlijekom, kreatin 5 grama na prazan stomak u toku dana, i navece pred spavanje 5 grama glutamina.
mozeli se uzimati kreatin bez faze punjena ono samo po 5 grama prije i poslije treninga (hoceli imati isti efekat na snazi, izdrzljivosti, na dobijanju mase itd)
pise da u jednoj mjerici wheya ima 5 grama bcaa i 4 grama glutamina i 24 grama proteina
cilj je dobijanje misicne mase, snage, izdrzljivosti ono da me pogura malo na svemu
imam 84kg
valjali ovo i trebam li sta mijenjati
hvala