Naravno da možemo na "ti", ja sam mrtva-hladna prestala da persiram već u prethodnom postu
Što se moje ažurnosti tiče, to je kako kada ... Nekad odgovaram odmah, a nekad me nema po par dana na forumu, pa na žalost ne mogu odgovoriti na vreme. Srećom, tu su uvek moji drugari Peđa, Vladar, Polomac, itd, koji takođe mogu jako pomoći sa savetima...
E sad, da pričamo mi malo o klopici
Ishrana ne zvuči loše... No plašim se da se tokom dana, onog dela pre treninga, unosi mozda i previše UH odnosno premalo proteina. Gde je tu meso?
Suvo grožđe, musli, jabuke, bonžite, itd, to je mnogo šećera čini mi se, i mislim da bi se to trebalo smanjiti ako je ikako moguće, a uvesti 1 obrok sa npr tunjevinom u sopstvenom soku i malo povrća, ili kuvano pileće belo i malo povrća.
Što se večere tiče, količinski to nije mnogo. Iskreno se nadam da ta piletina nije pržena u tavi na ulju
Treba se uvek misliti na to da zadnji obrok treba da bude na 2-3 sata pre odlaska u krevet. Dakle, nije opasnost u toj večeri, već u svemu onom što se unelo u organizam pre treninga.
Mentol bombonice? Ma ništa strašno
Osim toga, pa ne spremamo se sad za Olympiju, zar ne?
Ne trebamo, i ne moramo se odreći ama baš svega da bismo izgledale fit. Bitno je da sve promene u ishrani koje uvodimo, da to radimo lagano, postepeno, tako ćemo se lakše navići na sve te promene, telo će ih lakše prihvatiti, manje su šanse da dobijemo "napade" za hranom (hehehehe)...