Evo prvih utisaka sa skupa takmicra i merenja. Sve ovo se desavalo u hotelu NOVI SAD.
Kao prvo veoma smo prijatno svi bili iznenadjeni na samom ulazu u hotel gde su dva nasa momka ljubazno docekivala sve goste koji su pristizali sa svih strana Evrope i odmah usmeravali tamo gde je trebalo.
Unutra je sve bilo vec organizovano i prijave su tekle brzo i uredno tako da uopste nije bilo zastoja.
Merenje je pocelo u 19.01h, dakle tacno na vreme. Nakon merenja usledila je vecera, tj. SVEDSKI STO gde nije bilo nikakvih bonova i zabrana vec je svaki takmicar i gost mogao da vecera.
Iskreno, kao takmicaru i coveku u cijoj se zemlji organizuje ovakvo takmicenje, drago mi je sto je cela organizacija prvog dana protekla veoma uspesno gde su apsolutno svi stranci bili zadovoljni prijemom i nijedne zamerke nije bilo sa bilo cije strane.
Sutra se sva guzva seli u SPENS vec od 10.00h gde pocinje prvi deo polufinala.
Sto se nasih takmicara tice, na osnovu prvih nekih utisaka, najvece sanse za ulazak u finale imaju Slavisa, Pedja i Robert, ali to je samo prvi neki utiak na osnovu broja takmicara po kategorijama.
Na moju nesrecu u mojoj kategoriji je pravo ludilo, preko 20 takmicara, kod ostalih po 10-12 ali opet sacekacu konacne liste pa cu vam tacno javiti.
A evo i nekoliko mojih slika sa merenja....