Ma Peki, znas ti mene kako razmisljam...i sam si to jednom rekao. Veliki sam idealista.
Ali sta treba da kazem u vezi ovog Evropskog? Da je lose? Nije uopste.
Kvalitet? Imalo je itekako sta da se vidi.
Nije bilo uopste primedbi od strane bilo koje ekipe ili pojedinca isvi su otisli zadovoljni.
A sigurno znas Peki da Slavisa i Pedja se ne bi ni spremali za prolece da nismo dobili ovo takmicenje tako da ne bi ni bilo prvog zlata i srebra za Srbiju. A to sto smo 5-ti ekipno je samo statistika ali i doprinos ostalih koji su imali solidne plasmane.
ja znam kako ti razmisljas tj sta si meni rekao od tuga me i cudi ovo sto procitam od tebe pa me malo buni..
ali dobro.
jbg..nemoj mi stavljati reci u usta koje nisam rekao.
NISAM REKAO DA NIJE IMALO STA DA SE VIDI GORANE...JER BI TO BILO PODCENIVANJE SVIH A POGTOVO NASIH MOMAKA..CAK STO VISE...ALI GOVRIM SA CINJENICAIMA DA JE ZBOG STANJA U IFBB VECINA REPREZENTACIJA DOSLO SA B TIMOVIMA A VELIKA VECINA IH NIJE NI DOSLA...
a o sranju oko organizacije NISAM PRICAO I REKAO JA vec ljudi koji su ucestvovali u celo prici kao GOSTI.
nisu se zalili..PA NARAVNO..KOME CE DA SE ZALE?
?.sve i da hoce..
a nabiguzicarima jeuvek dobro..
koliko je santoha dosledan covek govri cinjenica da je posle evropskog u cacaku REKAO JASNO I GLASNU JEDNOM COVEKU KOJI JE INACE DELEGAT IZ JEDNE SUSENDE ZEMLJE....SRBIJA NIKADA NECE DOBITI ORGNIZACIJU BILO CEGA VISE...ovo je rekao ne znajuci da je iza njega sedela moja supruga hhehehehehheehehhehe..
ali jbg nuzda zakon menja..sta ces.kesh je kesh....
kao sto rekoh...znam sta si meni rekao i sta mislis,pa od tuda me iznenadilo ovo od jednom divljenje.
i nemoj molim te da mi stavljas reci jbg..cinjenice govore za sebe a ne peki ne lupa,vec za ovo sve postoje razlozi...
a da ne iznosim sve javno kako ce da se zavrse neke druge stvari..
iskreno.....jako dobro znas sta se dogadja i sta ce da se desi