A kako se vise umaras, kako vise trosis energije? Kad izbacis 100 kila jednom ili kad izbacis 50 kila 30 puta?!?!?! U kojoj se brzini vise umaras na bajsu??? Manjoj ili vecoj??? Sto vise motas veci je ucinak! Nije ti cilj da stignes do Beca za dva sata vec da skidas cal! I jos nesto, da ne komentarisem druga, vec sam ga skoro nagovorio da stavi slike, pa cete sam i da ga komentarisete, da kazem za sebe : KAD SAM UZIMAO ANIMAL CUT, TRENIRAO SAM 5 PUTA u teretani i plus 3 KARDIA (u dane kad sam vec trenirao u teretani) Ako lepo rasporedis misicne grupe i ako UNESES DOVOLJNU KOLICINU PRAVE HRANE da nahranis organizam i misice na pravi nacin ( a uzimao sam i DEX u fazi definicije!!!!) necesimati problema sa 5 treninga nedeljno!!! glavu dajem da neces!!!
A na ovu temu jos niko od iskusnih nije odgovarao, videcemo sta ce Pedja, Polomac, SAle, Vladar... da kazu za 5 treninga nedeljno sa po jednom grupom misica svaki dan!!!
nebitno je sta ti dizes druze 100 kg ili 50,poenta je kalorijski deficit,ti ne shvatas da trening sa tegovima jedinu svrhu ima SAMO u ocuvanju misica,to je to ok?Kkao se najbolje cuvaju misici?Slabljenjem misica tako sto ih teras da dizu manje vise puta il bas obrnuto?
Ja nisam ni kardio radio i isao 3put nedlejno trening,kako bre to moze onda,po tebi je to nemoguce!
K A L O R I J S K I DEFICIT! Samo to skida mast,dal ces raditi kardio,smanjiti kolicinu hrane,povecati broj serija ili vezbi NEBITNO JE! samo jeb itno trositi kalorije.
i da,vise ces potrositi za 15 minuta HIIT kardiom nego za sat vremena istim tempom,eto toliko
neces imati problema sa 5 treninga ooo boze
kakvi problemi,ja kazem da je bolje ne ici 5 dana zaredom! Svatas li ti to? ide 3 dana pa odmor,pa opet dva pa odmor,sad jasnije?Poenta treninga tokom faze skidanja masnih naslaga nije povecanje,nego cisto zadrzavanje misica,a za zadrzavanje msiica moras imati dovoljno kompletnih dana odmora,a za naturalca mislim da je sve preko 4 treninga nedeljno previse i za masu i za defku...Drugo je aas,ja sad n aas imam 5 treninga nedeljno,naravno ne zaredom...
Kakve veze dex ima?ako dex ulazi u to da ti opet imas kcal deficit potpuno je nebitno,mozes 100grama dexa roknuti ako i sa tim imas opet kalorijski deficit,samo to svati....Mozes jesti pola kile suve masti ako ti i sa tih 4500 kalorija OPET IMAS KALORISJKI DEFICIT! ( sto je malo verovatno
ali ti govorim kako bi shvatio sta je bitno za skidanje masti)