Sigurno je dobar. Ceo srebrna linija je OK. Probao sam Nitrox pre treninga i dobro radi. Nac Log lift svetskoprvenstvo sam pripremao sa Testabolikom i isto radi. Nitrox pump and burn sam isto probao 4 tab.pre treningai posle treninga su mi misici bili puni kao pod kurom.Sad sam dobio Trbulus Maximus ali siguran sam da radi.Za ostale Bio Tech proizvode neznam kakve su ali ovo sam probao i garantujem da radi.
Citat: katona Januar 25, 2009, 08:01:47 posle podneSigurno je dobar. Ceo srebrna linija je OK. Probao sam Nitrox pre treninga i dobro radi. Nac Log lift svetskoprvenstvo sam pripremao sa Testabolikom i isto radi. Nitrox pump and burn sam isto probao 4 tab.pre treningai posle treninga su mi misici bili puni kao pod kurom.Sad sam dobio Trbulus Maximus ali siguran sam da radi.Za ostale Bio Tech proizvode neznam kakve su ali ovo sam probao i garantujem da radi.izvini sto idem u mali off ... hteo bi da te pitam da li imas iskustva sa 100% iso whey od biotech-a ??
jel mi može netko reć za ovaj nitrox pump & burn jer je on u onim kapsulama koje se mogu rastavit na dva dijela onako koje izgledaju ko plasticne ili je to tableta u jednom komadu??