Neki tripuju da su momci koji idu u solarijum isfemenizirani, sto je za mene cist apsurd. Itekako je lepo podjednako kao zenu, videti muskarca koji vodi racuna o svom izgledu..a ne onaj pivski stomak..i majica izvucena iz pantalona. Tako i treba momci, zar je vama zabranjen crni ten? Taman posla. Pa onda ne bi lepo izgledao neki par :roll:
Inace i ja idem u turbo, i maximum je 10min. One mogu ici u obican 20, maximum u turbo je 10, i automatski se pali na 10, moze samo da se smanji,a ne i poveca. Jedino ako idu u 2 ture 8O Katastrofa :? Hvala Bogu ja lepo pocrnim i brzo, s obzirom da sam po prirodi svetlog tena jer sam prirodna plavusa.
I da citala sam da je solarijum , ako se koristi umereno, neka vrsta opustanja..i terapije...cak ima i pozitivnog dejstva (zbog cega je i nastao).
Ali neke devojke zaista izgledaju bolesno...koliko preteraju s tim..kao da imaju fleke :-( Ocigledno da ne slusaju savete...ili idu glavom kroz zid. Neko stvarno moze biti alergican na sunce i solarijum, naravno.
Imala sam prijateljicu koja je imala neverovatan svrab , ali nije priznala kozmeticarki da bi je opet pustila. I tako je isla..i imala crvenilo neverovatno i svrab..i pri tom je znala da je alergicna, a nikakv efekat...ko neka alergija... :oops: A ona kuka..i dalje ide :roll: