"BOJAN"-e,kakav ti je ovo komentar?
?
Prvo,otkud ti znas ko je tu narkoman a ko nije? Jeste li kucni prijatelji ili ...?! A povrh svega,sta znaci to "koji su uz to bili prof. bilderi"?!
Mozda nisi namerno, ali sa ovim delom recenice si "pecnuo" mnogo ljudi, a tebe koliko vidim niko nije potkacio ranije.
A i evo ti odgovor na pitanje da li je zao nekome devojke iz gepeka:ja smatram da svako (99%) placa cenu za nesto sto je uradio,tako da mi je retko zao tako nekoga.Retki su oni koji nastradaju eto tako (SAMO SU DECA UVEK NEDUZNA!!!!!!!!).Uvek tu postoji zasto i zato,u sta mi nikad nismo verodostojno upuceni,na kraju krajeva da li postoji bilo kakva devojka u gepeku.Pa dovoljno je covek da odgleda par filmova i da ne moze da se zezne na gluposti pri ubistvu,zar ne?! A ispade da su ovo dvoje ostavili licne karte!A cak i ako jesu ubili nekoga,treba postaviti pitanje ''STA JE NEKO TREBAO DA URADI DA BI SE DVOJE EXTRA USPESNIH,SITUIRANIH I U DOBROJ MERI SRECNIH LJUDI,ODLUCILO,DA SVE TE SVOJE ZIVOTNE POGODNOSTI I SVOJE ZIVOTE,ZRTVUJU DA BI SE OTARASILI DOTICNOG?
??" Takve stvari se ne rade iz dosade.........