@Mladen Ti si se bas snabdeo???Ja jedva da ga mucka, bukvalno 2-3 puta gore dole... i to j sve... Prvo sipam prasak pa onda vodu, mozda jedino ako ti stavis prasak preko vode...
Prazne kutije???ili mi se samo cini???
Imaju, i kevi sam kupio neke dodatke, kalcijum, multivitamin, riblje i laneno ulje, vitamin c, vitamin e, ginko biloba... Moji roditelji savremeni
Citat: MladenImaju, i kevi sam kupio neke dodatke, kalcijum, multivitamin, riblje i laneno ulje, vitamin c, vitamin e, ginko biloba... Moji roditelji savremeni Brate ja sam mislio da ja imam neku kolekciju,al sam se grdno z....bo,kad vidim sta ti sve imas 8O
Hahahaha Nego, ova kolekcija nije skoro nista kakva ce da bude, ova pauza u treniranju mi dobro dodje tako da mogu da skupljam pare pa da pokupujem sve sto mi fali. Uskoro ce tu biti 3-4 kg dymatize glutamine, nekoliko dymatize xpanda, glucosamine, neki animal stack, 4-5 pakovanja iso-100 proteina, pa cu tada ponovo da uslikam
Uzimam preko interneta, izadje povoljnije nego kod nas, a vise volim da se obezbedim za recimo 6 meseci unapred nego da gledam da li cu imati neceg dovoljno. Nista od ovoga sto uzimam se sigurno nece baciti Koliko sutra cu da uzmem nekoliko xpanda...