Pozdrav svima!
Jedno (prosto)prosirenije pitanje za sve nase bb gurue
Dakle imao sam veliki problem sa gojaznoscu u proteklih nekoliko godina (zbog moje profesije i povrede)i u avgustu prosle godine sam konacno krenuo proces "otkravljivanja" za tih proslih 9 meseci skinuo sam oko 25-30 kila i nabacio oko 10kila misicne mase. Sve sto sam koristio u prvih 6 meseci su bili whey i fat burneri, a u zadnjih 3 meseca sam poceo i sa dexom i glutaminom.
Faza rezanja je skoro gotova, ali mi je ostalo jos oko 3-5 kila sala oko donjeg dela stomaka koje jos treba da izgubim. Radim cardio dva puta dnevno, 6x nedeljno, ujutro na prazan stomak, glutamin pred trcanje, i predvece posle tegova HIIT. Tegove radim 4x nedeljno. Dijeta mi je maximalno cista 8 obroka, oko 100g UH max, 1.5g per lb proteina.
uh... (nadam se da vas nisam smorio)
E sad pitanje. Narucih Dymatizeov Creatine ali me interesuje:
Posto sam jos u fazi cuttinga, da li je totalno ok da krenem odmah sa koriscenjem kreatina ili da sacekam jos mesec-dva da (nadam) se totalno stesem, pa onda da navalim. Kapiram da mi creatine nece povecati procenat body fata, ali me zaista interesuje misljenje Pedje i ostalih poznavalaca ovog sporta u vezi mojeg slucaja jer me paranoja od gojaznosti ocigledno jos uvek smara.
Veliki Pozdrav!