kratak osvrt...
Ljuba - glupo je bilo sta komentarisati kad se iz aviona vidi da si ubedljvio najbolja na ovim prostorima...idi u Ameriku sto pre,tvoj talenat treba pokazati celom svetu...
Polomac - svaka cast na rezultatu...jesi zaista bio malcice zaliveniji ali bez obzira na to potpuno zasluzeno si osvojio prvo mesto...vidim da si se posle bacio na plazmu...svaka cast...bices ti sampion samo takav...
Body - mogao si mnogo bolje...zelim ti vise srece na skedecim takmicenjima...
Bora - nisi ni trebao da izlazis na takmicenje...tako da se ne smes ljutiti ako ti neki komentar ne odgovara...jednostavno nisi imao sta da trazis tamo...
Fanatic - veoma dobra forma...ali sta ce ti taj body classic (ma to treba ukinuti)...baci se pre covece na pravi bodibilding...
Pedja - odlicna forma...definicija,proporcije,ma sve na mestu...svaka ti cast pre svega sto si pobedio samog sebe (ipak je povreda iza tebe)...bez obzira na sve,dok god si sampion u ocima svoje dece (a to ces uvek biti) nema vece titule za tebe,to je apsolutna pobeda...jebes i sudije,i protivnike,i navijace...uvek budi svojoj deci sampion i vece ti zadovoljstvo u zivotu ne treba...
ipak je po meni Igor zasluzeno sampion bez obzira sta neko mislio ili rekao...coveku svaka cast i on (kao i Ljuba) treba sto pre da unovce potencijal negde napolju...Igore idi bre u Ameriku,tamo ti je mesto...
nazalost nisam bio u mogucnosti da dodjem na takmicenje i veoma mi je zao zbog toga ali nadam se da cu doci na neka od buducih...malo mi je glupo sto su ovde neki clanovi toliko pristrasni,ali to je njihov problem...