Borise mislim da nema razloga za negativnosti... Isto tako mislim da Pedja ne polemise sa "klincima" vec nam, cesto i na moja pitanja, daje svoje vidjenje takmicenja... Nema razloga da iko ista lose govori o takmicarima... Da se Igor ukljuci u pricu, ili Stankovic ili bilo ko rado bih ga pitao o njihovim utiscima o organizaciji, sudjenju, njihovoj formi...
Mislim da se mogu iznositi razmisljanja, utisci bez da se ulazi u ikakve svadje ili podizanje ne znam kakvih tenzija, kvarenje prijateljstva ili sta vec, a i cini mi se da je ovdje nesto drugo po srijedi sto Pedja iznosi a ne problem sa takmicarima...
Uvijek je dobro da se prica otvoreno...a posto smo na bodybuilding forumu logicno je da se prica o bodybuildingu... a ne da se samo prosipaju komentari u off i divi slikama sampiona... ;-)
Pogledaj malo kako izgledaju inostrani BB forumi, pa ako tamo nema slicnih diskusija, cesto u mnogo manje civilizovanom stilu, da i mi nesto korigujemo..
Nadam se da ces biti na forumu i dalje i da cemo i dalje imati priliku da komuniciramo...
Pozdrav!