[Ako je to u pitanju, onda je najbolje tako da napravi, jer ja ne vidim razlog zasto Sasa ne bi mogao jos napredovati i reci da mu je to vrhunac karijere. Iako ga licno ne poznam zelim Sasi svu srecu i da svima nama dokaze da to nije najbolje od njega sto smo vidjeli.
[/quote]
stvar deluje prosta ali je u stvari jako delikatna,naime sale radi u extrem gym-u kao instruktor i tamo provodi po ceo dan...
stvar se komplikuje time sto tamo dolazi jako puno ljudi iz raznih sfera,do cijeg misljenja bi mnogima od nas stalo da smo u njegovoj kozi, i jedino pitanje koje tebi bilo koja estradna,politicka ili druga struktura koja dolazi tamo moze da postavi je -kad izlazis na naredno takmicenje,sta si uradio na takmicenju...uglavnom takmicenje,takmicenje i samo takmicenje...
covek je pod nevidjenim stresom i pritiskom,on samo sto ne pukne.....
da bi dobio tih 10 kvalitetnih kg on mora da dobije na masi,malo da se ubuci,dobije malo stomak,sto je normalna vansezonska forma ali onda dolaze komentari tipa-ala si se zalio,pokvario si formu,i slicne gluposti....primetio sam da on ne zna sa tim da se izbori...jednostavno,voli da je uvek u formi i da ga svi hvale,sto on i zasluzuje jer covek sjajno izgleda,na svakom treningu u godini je bolji nego na bini,verujte mi na rec,ali to na takmicenju ne pije vodu to je vise nego ocigledno!!
ja sam mu jedno 1532 puta predlagao da odmori godinu,dve nabaci 130 kg,skine na 115 pa da vidimo onda gde je ko...on se slozi samnom ali cim dobije malo kg i neki negativan komentar od nekog indijanca,on odmah ide na traku...
to je problem,sve ostalo je stvar znanja i zalaganja a on toga ima na pretek!!
drzimo mu fige da nesto promeni