U redu, ja ne znam licno ni jednog ni drugog, pa cak ni koliko su stari(mladi), ali malo je prepotentno reci koliki ce Igor biti za deset godina, mnogo sam takvih Igora vidio u svom zivotu (i mnogo vecih od njega u njegovim godinama) kojih vise nema na sceni. Mislis da Sale ne moze biti bolji od Igora za dvije godine. GODINE, haha nije bas toliko velika razlika izmedju njih da bi to trebao biti razlog da Sasa ne bi mogao biti bolji od Igora, ajde da je Sale 55-60 godina star onda bi se slozio sa tobom, ovako ne mogu. Ja sada ne bi zelio da neko pomisli, pa cak i Igor da ja imam nesto protiv njega, mozes naci moje misljenje o njemu negdje na ovom forumu. Ja sam sve ovo poceo pisati kada sam procitao da si napisao da ga Sale nece pobediti ni za sto godina. Ja cenim tvoje misljenje , da se razumijemo, svako ima pravo na to, i svako ima pravo da odgovori, ali neke stvari koje se pisu ne stoje. Bar ne za mene.
Pozdrav, pa se cujemo.
[/quote]
nema frke manimal,ja sam sa saletom trenirao jedno vreme a igora znam povrsno...
zato ti njihov primer navodim..
ali,kad vidis nekog kako iz godine u godinu ide stalno gore,i stigne toliko daleko da i sa proslogodisnjom formom bude prvi a kamoli sa ovogodisnjom a protiv njega vidis coveka koji zadnjih 5-6 godina nastupa sa istom ili slicnom formom i kilazom +-2-3kg na koji nacin mislis da taj moze da ga stigne,da ne kazem nadmasi kad je ocigledno da zadnjih godina ima problema sa napretkom??
nikada saletu licno nisam rekao da je najbolji,uvek kada bi me pitao za misljenje najiskrenije bi mu rekao,neretko se i ljutio na mene...ali ono sto je bitno je,to mozes i njega da pitas,NIKADA nisam omanuo!!
zato kad mu trebaju hvalospevi on pita nekog drugog ali kad hoce realnost-pita mene..
tako bih i ja voleo da kada se budem spremao za neko naredno takmicenje on realno kaze,tada mi treba iskrenost a ne-ma najjaci si,a kad dodjem na takmicenje a ono no medalja a kamoli titula...
ko bi me takoobmanuo,vise nikad ga ne bi ni pitao..
toliko..