Evo jos jedno javljanje iz Sumporovog stana, dok gledamo Pedjosa na TV Most-u.
Nisam mogao da izdrzim i da se ne javim direktno u emisiju i izrazim licno razocarenje sto Pedjos nije pobedio u over all ili apsolutnoj kategoriji, a nije mi ni jasno kako to da nisu imali svi oni ponovo priliku za slobodan pozing u apsolutnoj kategoriji?
Mislim da razlika u teskoj izmedju Igora i Sala nije uopste bila toliko velika kao sto su neki pre mene navodili i licno bih vise voleo da je Sasa pobedio, narocito sto je sinoc bio u mnogo boljoj formi nego sto sam imao priliku ikada do sad da ga vidim, a vidjam ga od 2000. god. od kako sam u Beogradu skoro svakodnevno u teretani. To sto je Sale otvoreno pokazao svoje razocarenje nije samo zbog ogromne podrske koju smo mu svi pruzili iz publike, vec i zato sto je realno mogao i da pobedi Igora, a to cete videti kad vam posaljem fotografije sa njima dvojicom u uporednim pozama, narocito zbog mnogo bolje definicije Salove zadnje loze i butina iako je Igor imao masivnije noge i dominirao kada uporedimo njihova ramena... Vise cu pisati o tome kad budem mogao da vam posaljem fotografije, posto sam sad u zurbi.
Odoh do Meka da se vidimo sa Pedjosom i da se malo druzimo, pa nam se pridruzite ako ste u NS-u.
Pozdrav svima!