Ja racunam da cemo se mi sa foruma organizovati pa uzeti jedan autobus samo za nas tog dana i doci svi zajedno da navijamo, ali o tome nesto vise u offtopic temama pocetkom oktobra, kada cemo poceti sa rezervisanjem i prodajom karata. Cena ce biti oko 300 din. dok je inace cena za autobusku katrtu do Novog Sada iz Beograda u samo jednom pravcu 400 din. kada idete sa autobuske stanice standardnim polascima.
Ne bih da izgleda da panicim, ali treba misliti na vreme ako cemo mi sa foruma da se organizujemo da idemo da navijamo. Kao sto sam negde stavio karta za voz povratna je manje od 250 dinara ali zadnji polazak za Beograd je oko 22.30 sto pravi problem oko izbora tog prevoza.
U svakom slucaju, ne bi trebalo ovo ocekivati kao neko okupljanje, zbog toga sto ce takmicari biti da kazem uopsteno tamo, iza bine a mi navijaci u sedistima, i pretpostavljam da bi kad se takmicenje zavrsi mi navijaci opet u bus i nazad. A poznajuci ljude na forumu lakse je reci cik idite u Novi Sad na takmicenje nego ajdemo, jer ce ih vise onda biti.
Mada ja cu ici sa stitom ili na stitu tj sa vama ili bez vas pa makar posle toga i cekao prvi jutarnji prevoz iz NS na stanici.