Neznam sta se desavalo u pozadini...izneo sam svoje misljenje vezano za takmicenje , a ti najbolje znas da ja nikada ne filozofiram i da sam uvek iskren.sta sam ja trebao da radim u valjevu kada su mi dali medalju pa ponistili takmicenje i isto ponovo ponovili.sve sm podneo sam na svojim ledjima .Ne kazem da sam bio najbolji,ali nemoguce je ponoviti takmicenje.
...MARE....VIDIS DA JE MOGUCE.....JA SAM SAMO HTEO DA CUJEM TO STO AKZES..NIJE MOGUCE...VIDI DA JE..
SVE JE MOGUCE.....SVE.....KOD VOIH NASIH SLEPACA STO SEBE ZOVU SUDIJAMA SVE JE MOGUCE..
TI OCIGLEDNO NISI PROCITAO NEKE MOJE POSTOVE BRATE....A DA JESI ONDA BIH SHVATIO STO SAM JA TRAZIO..
A TRAZIO SAM DA SE SUDI KAO STO SI TI TO RADIO U ARANDJELOVCU PROSLE GODINE KADA SMO SEDELI ZAJEDNO I AKDA JE NIKOLIC DOBIO STANKA NA OSNOVU ONOGU KAKO JE BILO...
DAKLE..4-3 ZA NIKOLICA..NE
ALI BILO BI MOZDA BOLJE DA SE I TI MALO UKLJUCIS U TEMU O TOME KAKO SE SUDI JEL TO ZNAS...
NISTA VISE NISAM TRAZIO...ALI OVDE MNOGI MENE POGRESNO SHVATAJU A VIDIM DA SI I TI.....
NIJE BITAN RAZLOG......DALI IGOR..PREO..MARKO..JANKO....
ZNAS STA CE BITI OD TKAMICENJA AN PROLECE??/...PA NECU DAI AKZEM..TO TI JAKO DOBRO ZNAS...NARAVNO..AKO OVAKO NASTAVE DA RADE..
JEDNOGLASNO?
?!!!!!