Kontam Pedja, te i slicne situacije su mi vrlo jasne i gledam ih cesto... ali isto tako ljudi koji daju novac treba da angazuju ljude koji ce sprovesti njihove ideje i uloziti njihov novac na pravi nacin... a ti muljatori su mi dobro poznati i pojavljuju se svugdje i u svakom poslu...
Nego da se za sada vratim na ljepse teme...
Sasadim - spasio si stvar sa slikama!!! Svaka cast, izvanredno... vidim da je kategorija Body classic vrlo brojna, Fanatic vs Bora.. ;-) Jedino sto bi bilo zanimljivije da ih mozda za par godina vidimo u nekoj bodybuilding kategoriji...
Robert je fino gradjen, bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi njegovo tijelo izgledalo sa makar 10-tak kg vise... Mada opet svi ovi momci imaju svoje vizije kako zele izgledati...
Generale, od sve ove price, mislim da nigdje nismo prokomentarisali ono vrlo vazno... Naime negledajuci sve ostalo kako si ti zadovoljan svojom formom, koliko je to bolje nego ranije, i da li mislis da ima prostora da nesto popravis do Ceske (ako te tamo gledamo slijedeci put?) i da li imas u planu da se pojavis na jos nekom takmicenju (Slovenija recimo!)?