Jebiga..apsolutnoj kategoriji je trebalo posvetiti mnogo vise paznje...pa..da ne psujem...ljudi se spremaju za takmicenje brdo vremena,brdo odricanja,brdo kesa i na kraju ne dobiju priliku da pokazu svoje kvalitete!!I ne moze se u aps kategoriji gledati masa..to je glupo..pa sta je trebao onda da radi Strugarevic da ne izadje na binu???mora se uzeti u obzir koliko je jedan takmicar tezi od drugog...
Zbog cega mi je jos bilo krivo...kategorija veterana cini mi se preko 50(mozda sam i lupio)...na binu izlaze 4 takmicara...tim ljudima se treba diviti sto uopste dizu tegove jer su sigurno ulozili mnogo truda!!i uglavnom njih 3 i cika Toma.Toma je lik star kao Bibllija,nema zube znaci bas pravi matorac!On dolazi u solidnoj formi...ima trbusnjake,malo mu koze visi na donjem stomaku ali solidan je!Prva dvojica su ok a treci je neki podlivenko koji uopste nije za takmicenje!I po kom osnovu sudije izbacuju Tomu sa bine a podlivenka ostavljaju...pa nije uradio ni cetvrtinske okrete,ni obavezne poze...to je strasno!Lik nije mogao da pogodi stepenice..ide na drugu stranu,samo sto ne zaplace....
veoma tuzna scena...dve reci odgovornim ljudima..stidite se