Ja bih definitivno voleo da dodjem i ukoliko je to moguce - sigurno cu to i uraditi....Nakon Olimpije je Evropska turneja i ja cu imati nekoliko takmicara koje bih pripremao i zbog toga je velika verovatnoca da cu ja sa njima doci u Evropu a posto su i Madjarska i Holandija i Austrija "na dohvatu" bila bi steta da ne iskoristim priliku i vidim nase prvenstvo.Pedja Vuckovic (X3M) je moj veliki prijatelj i nakon sto cemo biti zajedno na Olimpiji dogovoricemo se i za ostale detalje...tako da se jako lako moze dogoditi da zaista dodjem na nase prvenstvo.Ukoliko se to dogodi ja bih OPET preporucio da se organizuje jedan seminar - za sve zainteresovane ...
MALI NE GUBI VREME...BRAVO..TAKO SE POSTAJE SAMPION.. Who Is Where: Članova:01: aleksandar_polomac > Private Messages
Polomac jesil li se nesto dogovorio sa EXTREMEom za drzavno prvenstvo?
Citat: BORISPolomac jesil li se nesto dogovorio sa EXTREMEom za drzavno prvenstvo?dogovaramo se dolazim nema sta da brinete kao sto sam rekao zelja mi je da dodjem dole i to cu da uradim a uskoro cu ubaciti slike mojeza 7 dana tada ce biti 4 sedmice do takmicenja ovde u Sveckoj video sam vec neke kako izgledaju i sto kaze Pedja ima da ih pokidam brzinom svetlosti hehe.