hej bro....
odmah u glavu..
Sto se tice frontloada, mislim da ti on nije potreban sa ovim testom, predpostavljam da ti je bold klasika tj... Boldenone Undeclynate, tako da ne vidim nacina kako ces sa oralnim turanabolom da ga "ubrzas". Ako bih i isao sa turanabolom ne bih ga ubacio na pocetku, vec bih sacekao da i bold postigne punu koncentraciju i recimo roknuo ga tek od 4-5 nedjelje. Maksimalna sinergija ljekova.
vlad je poptuno u pravu.,nemas potrebe sa frontloadingom ama bas ni malo pogtovo ti koji si svez i koje receptori nisu taknuti ama bas ni malo.
nije rec o tome da bi ti lose reagova na frnotload,nego nema potrebe da koristis nesto sto ce verovatno kasnije da ti treba kao jedna od alternativa...itd..itd..itd
dakle..big vlad je u pravu...nemoj da brines o podizanju kolcine hemije u toku kure...
nije to pravilo..naravno...one piramide i ostala sranja su davno zaboravljna stvar....ali...ovde nije rec o piramidi neko i PIKU u SPICU kada to minimalno povcanje konctracije bilo cega tebi ce samo dobro doci,a nece ostaviti posledice za buduca pokoljenja majku ti boziju..
hans..dobar si plan razradio......extra....
samo vodi racuna o onome sto ti i vlad rece....dokazi svima kako ova "mala"kolicina hemije moze da uradi BIG BANG...i ja se kaldim zivotm ukoliko budes radio kao sto radis do sada sa suplements i postujes praivla HIPERMIJE i postujes pravila..PRELOAD...DWM...AND PWM....ja slobodno vec sada mogu da garantujem cudo od deteta.......
e Pedja fala na verovanju al ja sam ti onaj fazon da imam do jaja mala ocekivanja...tkzv lazni pesimista
i onda sve preko bude extra...tako da nadam se da ce i "malo hemije" da uradi sta treba
al napomenuti malo al skupo,majku mu boziju
dobro ja sam malo poranio sa temom mozda,ima jos 8 weeks...al ja cak i izlazak u grad planiram 4 dana unapred
tako da bice mozda jos pitanjaca,a tebi i ostalima hvala sto se trudite da mi pojasnite neke stvari
@Ivane probacu... nemam sta da izgubim
ionako mi za par godina sledi neka mala laserska korekcija jer ovo nije normalno...
i onda da sumiram bice 1-12 propionat ( 10 ako jednostavno ne budem vidjao napredak vec zadnje dve,sto mi mnogi i govore da je vec posle 8 sve nepotrebno)
i Bold 1-10 i to je to...