http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM onda bi morao pogledas i orginal
Citat: Pedja_Petrovic Januar 08, 2009, 12:15:05 pre podneCitat: pirat Januar 07, 2009, 10:19:53 posle podnejes vala taj Amidzic smoriomomka znam licno i toliko je pozitivan lik da je to vise nego sjajano...neznam na osnovu cega si doeno takav zakljucak a pogtovo jer verujem da ga i ne poznjaes..pa ne moram ja njega licno da poznajem da bi doneo zakljucak da je smorio -ne posmatram ja sa tog aspekta...ne kazem da je on smor od coveka , ali ove fore koje prosipa na TV u i u Ami G showu koji je btw skinuo sa americke verzije Ali G je i visse nego jedno obicno izdrkavanje , ja ne volim taj tip humora, to je onaj klozetski americki humor...ono sa Oskarom... potom ovi Flamingosi nesto najkomercijalnije u zivotu nisam cuo itd itd... to je mozda bilo samo u pocetku bilo interesantno sto on i Madzgalj rade i hvataju publiku tako na neke jeftine fore...ali verujem da je on zanimljiv ovako privatno , jer ipak i on to sto radi na tv u radi za pare... svi su oni pozitivni i zabavni ljudi , uostalom ne bi mogli da se bave tim poslom...
Citat: pirat Januar 07, 2009, 10:19:53 posle podnejes vala taj Amidzic smoriomomka znam licno i toliko je pozitivan lik da je to vise nego sjajano...neznam na osnovu cega si doeno takav zakljucak a pogtovo jer verujem da ga i ne poznjaes..
jes vala taj Amidzic smorio
Gospodin Cohen je nosata jevrejstina...a ne britanac...
Citat: R.Igor86 Januar 08, 2009, 01:14:56 posle podneGospodin Cohen je nosata jevrejstina...a ne britanac...Ma britanski jevrej onda :twisted:
Citat: sasacg Januar 08, 2009, 01:03:38 posle podneCitat: pirat Januar 08, 2009, 11:02:01 pre podneCitat: Pedja_Petrovic Januar 08, 2009, 12:15:05 pre podneCitat: pirat Januar 07, 2009, 10:19:53 posle podnejes vala taj Amidzic smoriomomka znam licno i toliko je pozitivan lik da je to vise nego sjajano...neznam na osnovu cega si doeno takav zakljucak a pogtovo jer verujem da ga i ne poznjaes..pa ne moram ja njega licno da poznajem da bi doneo zakljucak da je smorio -ne posmatram ja sa tog aspekta...ne kazem da je on smor od coveka , ali ove fore koje prosipa na TV u i u Ami G showu koji je btw skinuo sa americke verzije Ali G je i visse nego jedno obicno izdrkavanje , ja ne volim taj tip humora, to je onaj klozetski americki humor...ono sa Oskarom... potom ovi Flamingosi nesto najkomercijalnije u zivotu nisam cuo itd itd... to je mozda bilo samo u pocetku bilo interesantno sto on i Madzgalj rade i hvataju publiku tako na neke jeftine fore...ali verujem da je on zanimljiv ovako privatno , jer ipak i on to sto radi na tv u radi za pare... svi su oni pozitivni i zabavni ljudi , uostalom ne bi mogli da se bave tim poslom... Ali G tj. Sasha Baron Cohen je Britanac :wink:i poenta toga sto je Britanac je....
Citat: pirat Januar 08, 2009, 11:02:01 pre podneCitat: Pedja_Petrovic Januar 08, 2009, 12:15:05 pre podneCitat: pirat Januar 07, 2009, 10:19:53 posle podnejes vala taj Amidzic smoriomomka znam licno i toliko je pozitivan lik da je to vise nego sjajano...neznam na osnovu cega si doeno takav zakljucak a pogtovo jer verujem da ga i ne poznjaes..pa ne moram ja njega licno da poznajem da bi doneo zakljucak da je smorio -ne posmatram ja sa tog aspekta...ne kazem da je on smor od coveka , ali ove fore koje prosipa na TV u i u Ami G showu koji je btw skinuo sa americke verzije Ali G je i visse nego jedno obicno izdrkavanje , ja ne volim taj tip humora, to je onaj klozetski americki humor...ono sa Oskarom... potom ovi Flamingosi nesto najkomercijalnije u zivotu nisam cuo itd itd... to je mozda bilo samo u pocetku bilo interesantno sto on i Madzgalj rade i hvataju publiku tako na neke jeftine fore...ali verujem da je on zanimljiv ovako privatno , jer ipak i on to sto radi na tv u radi za pare... svi su oni pozitivni i zabavni ljudi , uostalom ne bi mogli da se bave tim poslom... Ali G tj. Sasha Baron Cohen je Britanac :wink: