pa dobro, tako sam i ja nesto mislio pre ali isto sam hteo sebe da postedim muckanja... ceo zivot nesto muckam :-) A kako da muckam whey i dex?
gle ovako prvo uzmes sejker , pa onda u sejker sipas whey, pa onda dex, pa onda zatvoris sejker i pocnes da ga pomeras gore- dole levo - desno ...sto brze... i tako jedno 20 sekundi...
Cao. Razmisljao sam da pocnem da koristim mass gainer (maximize) u kombinaciji sa kreatinom. Da li je ovo OK i da li mi treba jos nesto? Inace sam koristio pre proteine samo i osrednje sam zadovoljan... I ako je OK moze li neka preporuka kako da koristim mass gainer. Hvala
Citatgle ovako prvo uzmes sejker , pa onda u sejker sipas whey, pa onda dex, pa onda zatvoris sejker i pocnes da ga pomeras gore- dole levo - desno ...sto brze... i tako jedno 20 sekundi...Hehe! Zaboravio si da napomenes da li su pokreti ujednacene brzine ili se ubrzavaju kako se "sejkovanje" blizi kraju. Takodje, interesuje me kojom rukom sejkujem za masu, a kojom za definiciju? I sta se moze desiti ako prekoracim vreme od 20 sekundi, ili ne daj Boze ne uspem da izdrzim da sejkujem ni toliko dugo, da li to ostavlja posledice na jetru, bubrege, dvanaestopalacno crevo?
stavis prvo malo vode na dno pa onda whey i dex,onda se ne lepi:)
to kaze zato jer nosi shaker u teretanu.
Citatto kaze zato jer nosi shaker u teretanu.Cekaj, pa sad ste me zbunili totalno! Kako mislis "nosi u teretanu"? Kod mene je zabranjeno unosenje sopstvenih sejkera u teretanu, moram da kupim njihov. To je valjda, kao da donosim svoju hranu i pice u kafanu.