Bio je u Lami ranije ili u California Fitness, ne secam se, ali verovatno ima i u bolje snabdevenim apotekama. I obavezno sa bioflavonoidima jer oni produzavaju dejstvo C vitamina, zato jer se sav visak (ukoliko bi uzeo obican C vitamin u toj dozi) izbaci preko mokrace.
E, sad, palo mi je nesto na pamet, s obzirom na to da pominjes da ishranom nadoknadjujes ono sto bi inace uneo preko suplemenata, pritom mislim na proteine, pa pretpostavljam da jedes puno mesa, a C vitamin povecava apsorpciju gvozdja, pa se bojim da (ako jedes junetinu, naravno; jer pilece belo meso nije bogato gvozdjem) ne napravis vecu stetu nego korist, tako da je mozda bolje da ipak uzmes C vitamin od najvise 500mg, sa bioflavonoidima, takodje, i da ga pijes neki duzi period, kako bi ojacao krvne sudove. Ne bi bilo lose i da odradis krvnu sliku, s vremena na vreme.
Takodje, ne znam kad je i koliko je ozbiljna bila povreda. Ali, svakako, ako je nedavno, bolje je da odmoris dok se ne oporavis, pa da treniras kako treba, nego da se povredis opet, pa da ne mozes da treniras ko zna koliko dugo.
Meni su za vreme porodjaja, od indukcije, popucale vene na rukama, tako da sam duze od mesec dana imala modrice po celim rukama i nisam smela podici nista tesko, tako da mi je cak i dete suprug dodavao, a znate i sami sa koliko kilograma se deca radjaju, a da ne pricamo o ovome da ti radis sa velikim tezinama + sa povredjenom rukom...
Razmisli malo o pauzi. Valjda ti nece mnogo poremetiti planove...