Evo da se i ja malo javim starim drugarima sa foruma i pokazem kako se situacija odvijala kod mene u proteklih 6-7 mjeseci.Sto se tice postovanja slabo sam bio aktivan,ali sam sve vrijeme pratio forum,gledao sta se desava i mozda uletao sa po kojim postom.
Od kraja aprila/pocetka maja sam na nekoj laganoj definiciji za ljeto,cisto da imam neki izgled za plaze.Ishrana je izbalansirana,svaki dan unosim oko 1kg mesa (piletina,govedina (mljeveno meso uglavnom,pljeskavice itd,ukinuli snicle,kazu da ne zasluzujem,ponekada riba),redukovanim UH (ne znam tacan broj,ali otprilike za 1/3 manje nego na masi i zdravim mastima (ponekada omega 3,poslije svakog obroka pojedem oko 10-15g ljesnika/badema/oraha i pred spavanje uvjek oko 100g kikirikija).Takodje konzumiram pwm 2 mjerice wheya i 2 mjerice dextroze.Zadnjih 15 dana konzumirao sam i 2 mjerice wheya prije treninga.Poslednji mjesec trosim NO-Xpode prije treninga,oko 2-3 mjerice,pa sam zbog toga i ubacio taj whey tokom treninga.
Na slikama imam oko 94-95 kg( priblizno isto kg kao kada sam i krenuo sa nekom dijetom,ruka 43.5-44cm 'ladna ,noga 65cm.Struk ne mogu da izmjerim,puko metar,pa moze samo do nekih 67.5 cm,jebi ga.
Na slikama sam bez ikakvog pumpa,bio digitalac to i rekoh hajde da opalimo par slika.Poslije treninga izgledam dosta vece
Evo sta sam napravio