Libo me briga sta prica ovaj,kad bi se i on malo posvetio,jeo preporucenu hranu,trenirao 6x sedmicno,mozda ne bi tako mislio.
kako treniras,sta radis za grudi,zanima me jer su ti grudi dobro napredovale???
pazis li na definiciju,kardio i sl.?? ili jednostavno nisi sklon debljanju pa imas dobru definiciju
Treniram po sistemu 6 dana rada i 1 dan odmora,znaci svaki dan druga grupa misica(1.grudi,2.ledja,3.ramena,4.biceps/triceps,5.noge,6. 20min traka trcanje/30 min bicikl).Sto se tice grudi njih treniram na sledeci nacin:
1.Vjezba Potisak bucicama na ravnoj klupi 1 serija zagrijavanja i 3 radne serije
2.Vjezba - II - na kosoj klupi 4 serije
3.Vjezba Kontra kosi bench press 1 lagana serija i 3 radne
4. Vjezba Razvlacenje bucicama na kosoj klupi 3 serije.
Sto se kardia tice njega sada preko ljeta radim svaki put poslije treninga osim na treningu za noge.Radim ga 6. dan oko 50 minuta(20 min trcanje traka/30 min bicikl),a ostalim danima po 12 minuta poslije treninga sa tegovima(uglavnom trcim na traci).Na ishranu donekle pazim i moj jelovnik imas na podforumu ishrana(jelovnik preko ljeta).
Evo cisto da vidite kako sam izgledao prije 2 godine,sa 17 godina.Tada sam jeo sve i svasta u ogromnim kolicinama,nisam nista znao o bilo kakvom programu treniranja,a o ishrani da ne pricam(pizze,prasetina+ruska salata,kesica majoneza dnevno).Trening mi je bio malo bencha,malo lat masine,svega po malo :lol: