priajtelju..
operacija bilo koje vrste je UVEK ZADNJA SOLUCIJA..nemoj to da radis..
meni su rekali da nikada necu hodati i da mi je operacija nezbezna pa sam posle toga uzeo titulu na blakasnkom...toliko o tome.
kao sto rekoh..operacija te uvek ceka ako bas bude moralo
pre toga mora da isrpics sve metode koje postoje...
niko ti ovde nece reci i nemoze koje vezbe da radis posto je opis povrede vrlo stur i bez ikakvog snimka...
a sto je jos vaznije...u radu sa takvom vrstom povrede,najbolje se sve vidi na licu mesta tj prilikom oredjivanja vrste vezbe,radijusa pokreta,vrste opterecenja i svega ostalog sto takava povreda i njen tretman zahetva.
zato..
ako je taj lekar rekao da ides kod nekoga ko zna..to nema veze sa tim dali je ili nije njegov kolega.
vec je tebi bitno da covek moze da ti pomogne...
koliko ja mogu da iz tako sturog opisa vidim,to nije nista sto ne moze da se sredi sa pravlinim izvodjnjem vezbi,pravlinim doziranjem i svim sto podrazumeva takva vrsta oporvaka
da skratim.
da sam na tvom emstu,otisao bihi trazio alternativne metode da su neznam gde a ne na drugom kraju grada.
u ostalom..tebi je dovljno da ides 20-30 dana i da uvidis o cemu se tu u stvari radi..da pratis sta on u stvari radi sa tobom,pamtis i sam primenjujes negde gde nije na kraju grada...
uvek postoje opcije p kojima se mozes dogovriti sa nekim ukoliko je razuman covek.....
povreda je povreda..ali ljudskost je ljudskost...